Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Διπλή προπόνηση στη Juventus

Διπλή προπόνηση σήμερα, όπως αποφασίστηκε στο χθεσινό μαραθώνιο συναντήσεων του Blanc με τον Ranieri και την ομάδα ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τη Milan. Η απόφαση ελήφθη για να "δέσει" η ομάδα και σε αυτό το πλαίσιο οι παίχτες γευμάτισαν στο Vinovo.

Χωρίς άμυνα...

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής (κυκλοφορία της μπάλας σε στενούς χώρους και επιθετικοί συνδυασμοί με τελικό αποδέκτη το δυο επιθετικά δίδυμα που δοκιμάστηκαν: Del Piero-Trezeguet και Amauri-Iaquinta. Το πρωί δεν προπονήθηκε ο Molinaro λόγω κολικού στο νεφρό και ανακοινώθηκε ότι θα χρειαστεί ξεκούραση μερικές μέρες και παραπέρα εξετάσεις -παρ' ότι δεν αναφέρεται τίποτα, μάλλον θα πρέπει να τον ξεχάσουμε για το ματς με τη Milan...
(update) Τα προβλήματα της άμυνας φάνηκαν και από την απογευματινή προπόνηση: ο Legrottaglie προπονήθηκε λίγο και μετά πήγε στο γυμναστήριο όπως έκανε και ο Grygera τον οποίο ακολούθησαν Del Piero, Chiellini, Iaquinta... Στο γυμναστήριο βρέθηκαν και ο Mellberg με τον Knezevic ενώ ο Hasan Salihamidzic και ο Momo Sissoko, που επανήλθε από χθες στις προπονήσεις, έκαναν ελαφρό τρεξιματάκι κλωτσώντας και λίγο τη μπάλα!

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: