Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Diego: "Αφήνω τη Werder. Η Juve; Δεν είναι επίσημο. Είμαστε πολύ κοντά με τη Juve"...

Καθώς ο πρόεδρος της Genoa, Enrico Preziosi ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον πρόεδρο της Inter, Massimo Moratti για την παραχώρηση στους nerazzurri του Diego Milito και του Thiago Motta καθώς και την απόκτηση του Floccari (αλλά και του Acquafresca που του τον δίνει η Inter που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια της Real να της πάρει τον Mourinho), καλά νέα για τη Juventus έφτασαν από την Τουρκία: "θ' αφήσω τη Werder. H Juve; Δεν είναι ακόμα επίσημο", δήλωσε ο Diego λίγο πριν τον άτυχο τελικό όπου οι Γερμανοί έχασαν με 2-1 από τη Shakhtar (και χάρη σε ένα γκολ του Pizzaro στο 118' που ακυρώθηκε) και στον οποίο ο ίδιος δεν αγωνίστηκε αφού ήταν τιμωρημένος από τον ημιτελικό.
"Μένουν μόνον κάτι λεπτομέρειες"

(update) Ο Diego επανήλθε στο θέμα της μεταγραφής του μετά τον τελικό: "η Juve; Είμαστε πολύ κοντά, λείπουν μόνον μερικές λεπτομέρειες για να φτάσω στην Ιταλία", είπε ενώ όταν ρωτήθηκε για την απομάκρυνση του Ranieri προτίμησε να πει ότι δεν παρακολουθησε από κοντά την υπόθεση. "Θα δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής", κατέληξε.
Klaus Allofs: υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες
αλλά υπάρχει ένα τρίγωνο μεταξύ Diego, Τορίνο, Βρέμης...

Το γεγονός ότι η μεταγραφή ολοκληρώνεται επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο Klaus Allofs, γενικός διευθυντής της Werder: "υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες να ξεκαθαρίσουμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Diego, το Τορίνο και τη Βρέμη", είπε ο Γερμανός που όταν ρωτήθηκε αν αποκλείεται πλέον μια παρέμβαση της Bayern, που ο ίδιος επέσυρε τις προάλλες, απάντησε: "ακριβώς έτσι φαίνεται"...

Πηγές: Gazzetta dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: