Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ο Thuram στην προπόνηση

Υπό το βλέμμα μιας δόξας από το κοντινό παρελθόν, του Lilian Thuram, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο Vinovo όπου ήταν παρόντες και οι Secco, Castagnini. Η ομάδα χωρίστηκε στα δυο: Ferrara και Maddaloni προπόνησαν τους αμυντικούς ενώ ο Sormani δούλεψε με τους μέσους και τους επιθετικούς σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Διαφοροποιημένη προπόνηση μόνο για τους Ekdal και Knezevic, ενώ ο Sissoko έβγαλε την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Στο γυμναστήριο έμειναν De Ceglie και Trezeguet. Οικογενειακό διπλό στο τέλος (update) όπου συγκρούσθηκαν Camoranesi-Zanetti με τον τελευταίο να βγαίνει από το γήπεδο... Στην επίθεση δοκιμάστηκαν, από τη μια Amauri-Iaquinta και από την άλλη Giovinco-Del Piero...
Thuram: τι ωραία που γύρισε ο Cannavaro

(Update) "Χαίρομαι που είμαι εδώ, που ξαναείδα τον Secco, τον Pessotto και τόσους φίλους", είπε ο Thuram που υπερασπίστηκε την αποχώρηση του Cannavaro πριν τρία χρόνια ("ένας ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει πάντα στα υψηλότερα επίπεδα και πριν τρία χρόνια αυτό δεν ήταν εφικτό. Επιπλέον η Juventus έβγαλε τόσα λεφτά με την παραχώρησή του, θα ήταν χαζό για τη Juventus να μην τον πουλήσει και για τον Cannavaro να μην πάει στη Real") και χαιρέτισε την επιστροφή του. Ο Thuram χαιρέτισε και την πορεία της ομάδας: "είναι απίστευτο ότι μετά από ένα χρόνο στη Β επέστρεψε στην κορυφή".
Κανένας τιμωρημένος για το ματς με τη Lazio

Για το ματς της Κυριακής με τη Lazio δεν υπάρχει κανένας τιμωρημένος στη Juventus. Αντιθέτως, η Lazio δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τιμωρημένο Pandev που έτσι και αλλιώς είναι υπ' ατμόν καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του -γι' αυτόν έχει ενδιαφερθεί και η Juventus ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Αγγλία και τη Γερμανία.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: