Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Iaquinta: μόνον οι υπογραφές λείπουν από την ανανέωση συμβολαίου

Την επικείμενη ανανέωση συμβολαίου με τη Juventus ανακοίνωσε ο Iaquinta στο "Sky": "λείπουν μόνον οι υπογραφές που θα έρθουν συντομότατα. Ο σύλλογος έδειξε να μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη επομε΄νως κάτι καλό θα έδειξα όσο είμαι εδώ", είπε εκφράζοντας παράλληλα, στο "Juventus Channel" την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές: "με τον ερχόμο του Diego και του Cannavaro ενισχυθήκαμε ακόμα περισσότερο και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάτι σημαντικό".
Ο Iaquinta μίλησε και για το Nedved και την πιθανότητα να συνεχίσει: "παίζει ακόμα πολύ καλά, μας παρασέρνει" είπε ενώ μίλησε θετικά για τον Ciro Ferrara διευκρινίζοντας, βέβαια, ότι τελικά θα είναι ο σύλλογος αυτός που θα αποφασίσει ποιός θα καθίσει στον πάγκο: "όποιος και να είναι, εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα", τόνισε ενώ αναφερόμενος στο Ranieri αναγνώρισε ότι μερίδιο ευθύνης για το κακό δίμηνο "έχουμε και εμείς οι παίχτες".

Sissoko: με το νου στην επόμενη σεζόν

Κάλεσμα στο Nedved να παραμείνει απηύθυνε και ο Sissoko: "δεν ξέρω τι θα αποφασίσει, εμείς οι συμπαίκτες του δοκιμάζουμε με κάθε τρόπο να τον πείσουμε να συνεχίσει. Με αυτά που δείχνει στο γήπεδο, κατά την άποψή μου μπορεί να παίξει άλλα δυο χρόνια", είπε ο διεθνής από το Μαλί που ξανάρχισε τις προπονήσεις "έχοντας το νου στην επόμενη σεζόν".

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: