Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ο Rizzoli σφυρίζει το Juventus-Milan

Την διαιτητική τριάδα που διηύθυνε το ματς με την Inter, ξαναβρίσκει η Juventus στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Milan: τον Nicola Rizzoli, με επόπτες τους Lanciano και Ayroldi, και τέταρτο διαιτητή τον Morganti (που είχε διαιτητεύσει το Milan-Inter 1-0).
O 37χρονος Rizzoli, αγαπημένος διαιτητής του Collina, θα διαιτητεύσει για 9η φορά ματς της Juventus (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα στο Μιλάνο από την Inter φέτος, 12-4 τα γκολ). Φέτος διηύθυνε ματς της Juventus άλλες τρεις φορές: στο εντός έδρας 2-0 επί της Roma, το εκτός έδρας 0-0 με τη Sampdoria και, βέβαια, το 1-0 από την Inter όπου η Juve ζήτησε ένα πέναλτυ σε ανατροπή του Marchionni που δνε δόθηκε -όπως δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα και στον Muntari...

4 ήττες σε 12 ματς έχει η Milan με τον Rizzoli

Ο 37χρονος αρχιτέκτονας από τη Bologna κατηγορήθηκε ότι ευνόησε τη Milan στο 4-1 με τη Lazio την 3η αγωνιστική (τότε που η Milan προερχόταν από δυο ήττες..), αγνοώντας πέναλτυ υπέρ των biancocelesti και μια κόκκινη κάρτα σε βάρος της Milan... Ο Rizzoli έχει σφυρίξει συνολικά 12 ματς της Milan, με αποτέλεσμα 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες για τους rossoneri.

Πηγές: Aia-figc.it, acmilan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: