Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ίσως και με τη Bate, σίγουρα με τη Milan, γυρίζει ο Del Piero. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Μιλάνο και ο Camoranesi

Καλά νέα από τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Vinovo για τον capitano που δεν πήρε μέρος στην αποστολή στο Lecce λόγω μυϊκών ενοχλήσεων αλλά που σήμερα ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις. Το site της Juventus επισημαίνει ότι "ο Del Piero ενδέχεται να ανακτηθεί για την αναμέτρηση με τη Bate Borisov, και σίγουρα για το κυριακάτικο ματς με τη Milan". Όσον αφορά στον Camoranesi, η ανακοίνωση αναφέρει πως μεσοβδόμαδα θα γίνουν τα τεστ για να αξιολογηθούν οι επιπτώσεις από ενδεχόμενες συγκρούσεις με αντιπάλους ή πτώσεις με τον ώμο. "Εφόσον έχουν θετική έκβαση, θα μπορέσει να ανακτηθεί για το παιχνίδι με τη Milan".

Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Iaquinta

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Iaquinta, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός στο ματς με τη Lecce, εξαιτίας ενός στραβολαιμιάσματος που και σήμερα δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Ιατρικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά όπως και να έχει εμποδίζει τον παίχτη να κινεί ελεύθερα το λαιμό, να τρέξει και να δίνει κεφαλιές. "Τις επόμενες μέρες, ανακοινώθηκε, θα αξιολογηθεί η κατάσταση".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: