Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

6-0 νίκησε η Primavera. Φόρος τιμής στους Ale & Ricky αύριο στο Olimpico

Κατά τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2008 εκτός έδρας η Primavera της Juventus: φιλοδώρησε το Grosseto με έξι γκολ διατηρώντας σταθερά την πρώτη θέση.

Χορταστικό θέαμα!

Τρία από τα έξι γκολ τα έβαλε ο Yago, αλλά το προβάδισμα στο σκορ το έδωσε ο Ciro Immobile στο 7' με ένα δεξί διαγώνιο σουτ. Ο Καταλανός Yago έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρος, ο Yago έγραψε το 3-0. Στη συνέχεια, ο Curcio, που μπήκε στη θέση του Immobile, με δυο προσωπικά γκολ έκανε το 5-0. Το τελικό 6-0 της ομάδας του Maddaloni διαμορφώθηκε πάλι από τον Yago που αξιοποίησε μια εξαιρετική μπαλιά του Fausto Rossi. Να σημειωθεί ότι η Primavera έπαιζε χωρίς δυο βασικούς της παίχτες: τον Ariaudo, που περιλαμβάνεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας κατά της Milan, και τον Esposito, που εξέτισε την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές ποινή που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στο ματς με την Pisa το οποίο η Primavera κέρδισε με 2-0. Το τελευταίο ματς της Primavera για το 2008, θα παιχτεί την επόμενη Κυριακή στη Siena.

22.000 σημαιούλες στο Juventus-Milan για τους Ale & Ricky

Η νίκη της Primavera μπορεί να εκληφθεί και ως ένα φόρος τιμής στον Alessio Ferramosca και τον Riccardo Neri, τα δυο παιδιά που χάθηκαν πριν δυο χρόνια, μια 15 Δεκεμβρίου. Με την ευκαιρία της αναμέτρησης Juventus-Milan, οι εθελοντές του συλλόγου "Riccardo Neri e Alessio Ferramosca" θα μοιράσει αύριο βράδυ στους φιλάθλους 22.000 χρυσαφιές σημαιούλες που θα γράφουν: Ale & Ricky. Επιπλέον, πριν το παιχνίδι, το οποίο θα παρακολουθήσουν και οι οικογένειες Ferramosca και Neri, οι ομάδες θα μπουν στο γήπεδο συνοδευμένες από δυο παιδιά των νεανικών ομάδων της Atletico Mirafiori που θα φοράν αυτό το μπλουζάκι.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: