Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

3+1 νίκες για καλά Χριστούγεννα, ο στόχος του Chiellini. Νίκες παντού με τη Juve θέλει και ο Sebastian Giovinco

Εννιά βαθμούς σε τρία ματς και πρωτιά στο Champions League για να πούμε μετά καλά Χριστούγεννα: αυτός είναι ο στόχος που βάζει ο Giorgio Chiellini. Νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ο στόχος και του Giovinco που διαβεβαιώνει ότι δεν θέλει να φύγει. Το νέο αίμα της Juventus είναι εδώ και βράζει...

Chiello: προετοιμαζόμαστε καλά, ένα ματς τη φορά

"Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με 9 βαθμούς σε τρία ματς, πάει να πει να νικήσουμε Lecce, Milan και Atalanta. Και δεν ξεχνάμε το παιχνίδι του Champions League, βασικό γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα να μην φτάσουμε πρώτοι μετά τα παιχνίδια που κάναμε σε αυτό τον Όμιλο", τόνισε ο Giorgio Chiellini, ένας από τους σταθερά καλύτερους της Juve και ολόκληρου του campionato (και παραέξω). Ο στόχος του Chiello είναι προφανές ότι σημαίνει να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρωτοπόρο Inter: "όλες όσες ακολουθούν το σκέφτονται, εμείς, η Milan και η Roma, αν ξεπεράσει τη δύσκολη στιγμή που περνά", επισημαίνει και αναγνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση το τρία στα τρία: "θα είναι δύσκολα, ήδη από το ματς της Κυριακής στο Lecce, τη μια από τις δυο εξόδους, όπως θα είναι δύσκολα και στο Bergamo: δύσκολα παιχνίδια γιατί οι αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα. Ετοιμαζόμαστε καλά για αυτό το φινάλε πριν τις διακοπές αλλά πρέπει να αντιμετωπίζουμε ένα ματς τη φορά! Επομένως σκεφτόμαστε τη Lecce, πριν από τη Milan έχουμε δυο παιχνίδια, συνυπολογίζοντας και το Champions".

Giovinco: δεν τα παρατάω, δεν φεύγω!

"Αν και παίζω λίγο δεν έχω καμία πρόθεση να τα παρατήσω και, κυρίως, να φύγω. Η Juventus είναι ο πιο σημαντικός σύλλογος στον κόσμο και το να είσαι εδώ είναι το μάξιμουμ. Εγώ είμαι από το Τορίνο, μεγάλωσα σε αυτό το σύλλογο και το να φτάσω να φορέσω αυτή τη φανέλα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε", είπε με τη σειρά του ο Sebastian Giovinco στην εκπομπή "Filo Diretto" του Juventus Channel αφήνοντας κατά μέρος τα διαπραγματευτικά λόγια του ατζέντη του. "Είμαι νέος, έχω ακόμα πολλά να μάθω και εδώ υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές που μπορούν να με διδάξουν πολλά. Πιστεύω ότι η Juventus έχει την πιο δυνατή επίθεση στον κόσμο αφού μπορεί να υπολογίζει σε πρωταθλητές σαν τους Del Piero, Trezeguet, Amauri και Iaquinta", είπε ενώ δεν έκρυψε ότι βλέπει στο εαυτό του χαρακτηριστικά περισσότερο κοινά με του Del Piero παρά του Nedved αλλά, τόνισε για άλλη μια φορά, παίζει όπου του πει ο προπονητής. Άλλωστε, λέει, "με τον Del Piero μπορούμε να συνυπάρξουμε".
Ο Giovinco περιμένει τη στιγμή του και δεν κρύβει ότι θέλει να φτάσει στο scudetto και στο Champions League: "το όνειρό μου είναι να κερδίσω με τη Juventus -ως πρωταγωνιστής". "Και τι θα διάλεγες, το Champions League ή να είσαι 15 εκατοστά ψηλότερος", αστειεύτηκε ένας φίλαθλος (στην εκπομπή υποβάλλονται ερωτήσεις μελών): "σίγουρα το Champions League και επειδή μ' αρέσω όπως είμαι. Άλλωστε, ως τώρα το ύψος μου ήταν ένα όπλο", απάντησε γελώντας. Ο Sebastian αποκάλυψε και τι του λείπει... Το γκολ. Με το καλό! Στο Lecce!

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: