Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Cobolli Gigli: καλό το 2008, το 2009 πρώτος στόχος η καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο

Σε θετικό απολογισμό του 2008 προχώρησε ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli ανεβάζοντας τον πήχη για το 2009 "που ανοίγει με καλές προοπτικές. Σε πρώτο επίπεδο θέλουμε να δημιουργήσουμε καλή εντύπωση στο Champions League και πιστεύω ότι το Φεβρουάριο θα έχουμε το 50% των πιθανοτήτων κατά της Chelsea. Και έπειτα, ελπίζουμε να αγωνιστούμε ως το τέλος για το campionato και, γιατί όχι, για το Κύπελλο Ιταλίας".

"Amauri, juventino του 2008 (εκτός συναγωνισμού ο Alex)"
Ευχαριστίες στον Manninger που έκανε τη δουλειά του


Στην ίδια συνέντευξη του, στο "Sky Sport 24", ο Cobolli Gigli ανέδειξε τον Amauri ως τον καλύτερο bianconero της χρονιάς "με τον Del Piero εκτός συναγωνισμού εννοείται. Βελτιώθηκε και έγινε σταρ της Juventus, θα ήταν κρίμα για το ποδόσφαιρό μας να μην γινόταν Ιταλός", επισήμανε. Ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του Manninger: "πρέπει να ευχαριστήσω τον Manninger, γιατί ο τραυματισμός του Buffon ήταν πολύ σοβαρός και στη θέση του έκανε πάντα καλά τη δουλειά του, και χθες στο Bergamo".

Τα διαιτητικά λάθη δεν είναι μονοσήμαντα

Αναφερόμενος ειδικότερα στο ματς με την Atalanta και τις προσπάθειες να μπουν στην ίδια ζυγαριά το λάθος του διαιτητή στο πρώτο γκολ της Juventus με το δώρο στην Inter στο 83', o πρόεδρος απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά και μίλησε θεσμικά: "άκουσα κάποιες ατάκες, ακόμα και για ..."σύστημα Juventus" να μιλάνε αλλά ειλικρινά δεν τις κατάλαβα και δεν τις καταλαβαίνω από το βάθος του είναι μου. Ότι υπάρχουν διαιτητικά λάθη το αναφέρει η τηλεόραση, το αναγνωρίζουν οι προπονητές. Πιστεύω ότι τα λάθη δεν είναι πάντα μονοσήμαντα, πιστεύω ότι οι διαιτητές πρέπει να δουλέψουν για να βελτιωθούν αλλά ο Collina ήδη δουλεύει. Τα λάθη στη Siena και στο Bergamo; Είναι δυο λάθη και ως τέτοια είναι παραβλέψεις του διαιτητή και του βοηθού. Έπειτα μάλλον του Bergamo ήταν πολύ λιγότερο προφανές αλλά πάντως παραμένει και αυτό ένα λάθος", είπε και συμπλήρωσε αναφορικά με τους nerazzurri: "είναι πιθανό η Inter να ευνοήθηκε πολύ περισσότερο αλλά ας θυμόμαστε ότι η Inter είναι εκείνο το αεροπλανοφόρο για το οποίο μιλώ συχνά, δηλαδή μια ομάδα με μεγάλη αξία και επομένως μερικές φορές είναι πιο εύκολο να κάνεις λάθος με μια ομάδα που κάνει (σπουδαίο) παιχνίδι όπως η Inter. Όλος ο σεβασμός μου στην Inter με όλη τη θέληση να είμαστε, το συντομότερο δυνατό, μπροστά από την Inter στο πρωτάθλημα".

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: