Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ο Camoranesi επέστρεψε στις προπονήσεις!

Αφού έπαιξε ένα ημίχρονο με το χέρι να κρέμεται και έβαλε και γκολ (και όταν οι συμπαίκτες του πήγαν να το πανηγυρίσουν, τους κράτησε μακριά από τον πονεμένο ώμο), ο Camoranesi έκανε νέο θαύμα: κατέβηκε ήδη στην προπόνηση, με δεμένο τον ώμο βέβαια, γεμίζοντας αισιοδοξία το Ranieri (και όλους μας) ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τη Milan στις 14 Δεκεμβρίου!
Στον Camo διαγνώστηκε "εξάρθρωση / μετατόπιση ακρωμίου της κλείδας πρώτου βαθμού (η πιο ελαφρά)", στη βάση της οποίας το site της ομάδας σημείωνε ότι θα γινόταν μια προσπάθεια για επάνοδο στην αγωνιστική δράση του διεθνούς μέσου "πριν τα Χριστούγεννα. Επάνοδος που εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα νιώθει ενοχλήσεις ή πόνο". (update) Ο πόνος εξακολουθεί αλλά, όπως είπε στο "Juventus Channel", ελπίζει να περάσει και να δώσει το παρόν με τη Milan. Άλλωστε, όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, η ομάδα ωρίμασε σε σχέση με πέρυσι οπότε "το scudetto δεν είναι ταμπού αλλά δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Πρέπει να προχωρήσουμε με προσοχή και αποφασιστικότητα. Το campionato θέλει ακόμα πάρα πολύ και μόνο το Φεβρουάριο-Μάρτιο θα έχουμε μια εικόνα και μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε ποιος από μας τους τρεις, Juve, Milan, Inter θα έχει φτάσει καλύτερα σε εκείνη την περίοδο"...

Προληπτικά στο γυμναστήριο ο Sissoko
Δεν έπαιξε στο οικογενειακό διπλό ο Nedved


Στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος -"προληπτικά και μόνο", όπως διευκρίνισε το site της Juventus- ο Sissoko που δούλεψε στο γυμναστήριο μαζί με τους Buffon και Trezeguet καθώς και με τους Poulsen και Salihamidzic οι οποίοι έλαβαν μέρος και στο πρώτο μέρος της προπόνησης με το γυμναστή Scanavino. Στο οικογενειακό διπλό δεν πήρε μέρος ο Nedved (από χθες γραφόταν ότι είναι πιθανόν να αγωνιστεί στη θέση του ο Giovinco). Ο Zanetti επιβεβαίωσε την πρόοδό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: