Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Η Juve προχώρησε σε επαφές για τον William Gallas της Arsenal;

Μετά το κυριακάτικο δημοσίευμα της βρετανικής "People", που αποκάλυπτε το ενδιαφέρον του Ranieri για τον 31χρονο William Gallas, η "Tuttosport" έρχεται σήμερα με πρωτοσέλιδο και υποστηρίζει ότι υπάρχει αποστολή του αθλητικού διευθυντή της Juventus Alessio Secco στο Λονδίνο και συνάντηση με αντικείμενο την μετακίνηση του αμυντικού της Arsenal στη Juve.
Η "Tuttosport" υποστηρίζει ότι ο παίχτης στοιχίζει 8 εκατ. και ότι θα επιχειρηθεί να αποκτηθεί τον Ιανουάριο καθώς μάλιστα υπάρχει η διαθεσιμότητά του μετά τη ρήξη των σχέσεών του με τον Wegner. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Secco συναντήθηκε με το νέο chief executive της Arsenal Ivan Gazidis, για να διερευνήσει την κατάσταση με τον Gallas τον οποίο είχε πάει Chelsea, τότε, το 2001, ο Ranieri... Τον συνόδευε ο Άγγλος ατζέντης (μεταξύ των άλλων του Lampard) Steve Kutner με τον οποίο η Juve έχει ιστορικά πολύ καλές σχέσεις όπως πολύ καλές σχέσεις έχει αποκαταστήσει ο Blanc, διευθύνων σύμβουλος της Juventus, με τον Wegner εξαιτίας της στάσης που τήρησε η Juve στην υπόθεση Flamini, στάση που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στην Arsenal.

Ενδιαφέρον και για τον Malouda;

Ταυτόχρονα, πάντως, η "Tuttosport" γράφει ότι η Juventus ενδιαφέρεται και για τον Malouda που βλέπει τον Scolari να προτιμά τους Joe Cole και Salomon Kalou. Η Chelsea, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα μπορούσε να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του για 15 εκατ. (τον είχε αγοράσει από τη Lyon για 21,5 εκατ.). Η είδηση κολλάει στο δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" η οποία υποστηρίζει ότι η Juve διαψεύδει το ενδιαφέρον της για τον Gallas και χαρακτηρίζει μυστήριο τη χθεσινή παρουσία του Secco στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε το ματς Chelsea-Cluj (2-1)...

Ivan Rakitic και Dentinho παρουσιάζονται ως
εναλλακτικές λύσεις για τον Schweinsteiger...


Η "Tuttosport" γράφει ακόμα ότι η Juventus εξακολουθεί να έχει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της τον Bastian Schweinsteiger, που θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Pavel Nedved, αλλά ο φόβος ότι μπορεί τελικά να ανανεώσει στη Bayern ή να βρεθεί στο στόχαστρο της Real, κάνει τους bianconeri να κοιτάζουν και εναλλακτικές λύσεις: τον Κροάτη Ivan Rakitic της Schalke και την αποκάλυψη της Corinthians, τον Dentinho, τον οποίο οι παρατηρητές της ομάδας θα παρακολουθήσουν με ιδιαίτερη προσοχή στο Λατινοαμερικάνικο πρωτάθλημα Under 20, που είναι προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο στη Βενεζουέλα.

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: