Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τεσσάρα της Primavera με το Cagliari

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη και σταθερή 1η θέση
Την καλύτερή της στιγμή, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές, ζει η Primavera: μια βδομάδα μετά τη νίκη στο ντέρμπυ, η ομάδα του Marco Baroni νίκησε 4-0 το Cagliari σημειώνοντας την πέμπτη νίκη στη σειρά σε έξι ματς η οποία της επιτρέπει να παραμένει μόνη πρώτη.
Ο Baroni αναγκάστηκε να αλλάξει αφού εξ αιτίας ενός χτυπήματος στο ντέρμπυ, έχασε (μάλλον για αρκετούς μήνες) τον Libertazzi: Padovan στην κορυφή της επίθεσης, Spinazzola, Margiotta, De Silvestro πίσω του και στη μέση Chibsah, Schiavone. Στην άμυνα, Belfasti, Sorensen (δανεικός από τον Conte), Guano και στο τέρμα ο Gagliardini αφού ο Branescu κλήθηκε στην Πρώτη Ομάδα. ως τρίτος τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Buffon.
Ο Gagliardini, πάντως, σήμερα το απόγευμα αρκέστηκε να παρακολουθεί τη δουλειά των επιθετικών: το σκορ άνοιξε ο 18χρονος Spinazzola πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα ενώ λίγο μετά έγραψε το 2-0 (με αριστερό γυριστό σουτ) ο επίσης 18χρονος De Sivestro. Στο τέλος του ημιχρόνου, δεύτερο γκολ του Spinazzola. Στο δεύτερο μέρος, δεύτερο γκολ και για τον De Silvestro. Οι μικροί bianconeri έμειναν στο 4-0 μόνον χάρη στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Cagliari, Ruzittu και στο οριζόντιο δοκάρι που απέκρουσε το σουτ του Beltrame. Σε εφτά μέρες, η Primavera στο Empoli με μια από τις ομάδες που ακολουθούν από κοντά στη βαθμολογία
Μόνη 1η με 15 βαθμούς η Juve, ακολουθεί με 12 η Fiorentina (0-0 εντός έδρας με το Sassuolo που ακολουθεί με 11 βαθμούς). Στους 10 βαθμούς η Siena (νίκησε 2-0 στη Modena) και η προσεχής αντίπαλος των bianconeri, Empoli (έχασε 3-0 στη Novara που έφτασε τους 8 βαθμούς).
Απρόσμενη ήττα για τους Giovanissimi
Εκτός έδρας νίκη για τους Allievi Nazionali

(Update 23/10) Mια βδομάδα μετά το 7-0 στο γήπεδο της Valenzana, οι Giovanissimi υπέστησαν απρόσμενη ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την ομάδα που δεν το περίμενες, την Virtus Entella που πριν το παιχνίδι είχε ακριβώς τους μισούς βαθμούς από τους bianconeri! 2-1 για τους liguri με τους νεότατους του Gabetta να καταφέρνουν απλώς να ισοφαρίσουν στιγμιάια με τον Udoh. Την επόεμνη κυριακή, οι Giovanissimi παίζουν στην Pavia με την τοπική ομάδα που βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τη Juve και σήμερα το νίκησε εκτός έδρας την Alessandria με 2-1... Η Juventus έπεσε στην 4η θέση, με 12 βαθμούς. Στην 1η θέση το Torino με 18 βαθμούς (σήμερα νίκησε 9-1 στο Casale), στην 2η η Sampdoria με 15 βαθμούς (νίκησε 3-0 τη Savona) και στην 3η θέση η Genoa με 13 βαθμούς (σήμερα έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Pro Vercelli).
Αντίθετα, οι Allievi Nazionali που είχαν 2 βαθμούς στα δυο εντός έδρας ματς, έκαναν 6 τους βαθμούς που μάζεψαν εκτός έδρας νικώντας σήμερα στη Modena με 4-0 και έμειναν μόνοι στην 3η θέση με 8 βαθμούς ακολουθούμενοι από το Torino με 7 (οι μικροί granata παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στο Grosseto) -στην 1η θέση Empoli και Siena με 10 βαθμούς. Για την ομάδα του Del Rosso, σκόραραν Di Ponsat και Mattiello στο πρώτο μέρος και ο Moncini (δυο φορές) στι δεύτερο. Την επόμενη κυριακή, στο κυνήγι της εντός έδρας νίκης με το Livorno που σήμετα έχασε εντός έδρας με 2-1 από την πρωτοπόρο Siena...

Πηγές: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: