Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τα γκολ της Juve που επέλεξαν οι φίλαθλοι και το πιο ωραίο γκολ του Claudio Marchisio

Tα 9 γκολ της Juve κατά σειρά επιλογής των φιλάθλων

Tα γκολ που επέλεξαν. κατά σειρά, οι φίλαθλοι μέσω facebook (μετρώντας ανάποδα): 9. Vucinic (με τη Bologna), 8. Matri (στη Siena), 7. Krasic (στην Catania), 6. Pepe (το 2-0 στην Parma), 5. Marchisio (το πρώτο στη Milan), 4. Lichtsteiner (το πρώτο επίσημο στο νέο γήπεδο, κατά της Parma). Στην 3η θέση το γκολ του Vidal (3-0 επί της Parma), στη 2η θέση το δεύτερο γκολ του Marchisio επί της Milan και στην 1η θέση το γκολ του Marchisio επί της Parma.


31 Μαϊου 1998, ο Marchisio 12χρονος κατεβαίνει από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και (αφού ξαναπάρει τη μπάλα από τον De Ceglie) βάζει γκολ στην Inter με τις ιαχές "Juve, Juve" να δονούν το γήπεδο... "O μπαμπάς σου λέει πως αυτό είναι το πιο ωραίο γκολ που έβαλε ο Claudio", του λέει η Valeria και εκείνος επιβεβαιώνει συγκινημένος. Η συνέχεια του βίντεο είναι από ένα ντέρμπι εκείνης της εποχής, των πιτσιρικάδων της Juve με το Torino...

Πηγές: Juventus.com, calcioblog

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ξαναβλεπωντας ολα τα φετινα γκολ αντιλαμβανεται ο καθενας την αναγκαιοτητα του Πιρλο!κανει και την πιο δυσκολη ασσιστ να φαινεται απλη πασουλα!εμφανης η δουλεια του Κοντε,ολα τα γκολ ειναι απο συνεργασια παικτων μεταξυ τους και οχι απο ατομικες προσπαθειες!κριμα που στο πρωτο γκολ εναντιον της μιλαν ακουμπαει εστω και λιγο ο φαν μπομελ την μπαλα..θα ταν απο τα καλυτερα της χρονιας και highlight ομαδικοτητας και συνεργασιας!
ΤΑ τρια καλυτερα γκολ του μαρκισιο:
1-http://www.youtube.com/watch?v=_3_s4lY25uo
2-http://www.youtube.com/watch?v=KoT9eKdrnpw
3-http://www.youtube.com/watch?v=O0JCyGOtO5Y