Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Πετάει η Primavera: έκτη νίκη, 1-0 στο Empoli

Ένα γκολ του Beltrame στο 35' του πρώτου ημιχρόνου και ένα πέναλτυ που απέκρουσε ο Sluga στο φθνάλε, επέτρεψαν στην Primavera να περάσει νικηφόρα από το Empoli -παρ΄ότι είχαν μείνει με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Carlos Garcia στη φάση του πέναλτυ- και να διατηρήσει την πρώτη θέση, μόνη, μετά από έξι συνεχόμενες νίκες. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Baroni θα κυνηγήσει την έβδομη νίκη κατά της Sampdoria στο Chisola αλλά στο ενδιάμεσο, την Τετάρτη, έχει το ματς Κυπέλλου με τη Napoli, την οποία προπονεί ο πρώην Dodo Sormani και η οποία έφτασε στους "16" αποκλείοντας τη Juve Stabia: 3-1 εκτός έδρας, 1-0 εντός. Ρεβάνς στο Vinovo στις 23 Νοεμβρίου.
H Juve προηγείται με 18 βαθμούς και έχει την καλύτερη επίθεση (23 γκολ, 10 περισσότερα από την επόμενη) και την καλύτερη άμυνα (4). Στη 2η θέση, με 17 βαθμούς, η Fiorentina που νίκησε 1-0 στο Grosseto. Τρίτη η Siena με 11 βαθμούς (0-0 με την 7η Novara που έχει 8 βαθμούς). Ακολουθούν: Livorno, Sassuolo, Empoli με 10 βαθμούς, Nobara, Genoa, Sampdoria με 9.
Επανήλθαν στις νίκες οι Giovanissimi

(Update 30/10) Mετά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης Κυριακής, οι Giovanissimi επανήλθαν στι νίκες επικρατώντας με ένα καθαρό 3-0 μέσα στην Pavia, ομάδα που ήταν 2 βαθμούς πίσω από τους "νεότατους" bianconeri. Για την ομάδα του Gabetta άνοιξε το σκορ ο Romagna στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος έκλεισαν τους λογαριασμούς, Udoh και Cabella. Την προσεχή εβδομάδα, επιστροφή στο Vinovo κατά της Aurora Pro Patria. Με τη σημερινή νίκη, η Juve εξακολουθεί να βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από το Torino που νίκησε 1-0 το Cuneo και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

1η θέση για τους Allievi Nazionali

(Update 30/10, 2) Nϊκη επί του Livorno, την πρώτη εντός έδρας, πέτυχαν οι Allievi Nazionali. Επικρατώνατς με 2-0 (με Danza και Gerbaudo), η ομάδα του Del Rosso εκμεταλλεύτηκε το εντός έδρας στραβοπάτημα της Siena με τη Genoa (2-2) και έφτασαν τους toscani στην 1η θέση με 11 βαθμούς. Ακολουθεί με 10 βαθμούς το Empoli που έχασε 1-0 από το Sassuolo και μοιράζεται την 3η θέση με την Parma η οποία νίκησε 3-1 στη Modena. Την επόμενη Κυριακή, οι "μαθητές" αγωνίζονται στο γήπεδο της Genoa που βρίσκεται στην 8η θέση με 6 βαθμούς.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: