Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Επιτέλους, η Juve επιστρέφει στο Piemonte

Στις 7 Ιουλίου ξεκινά η θερινή προετοιμασία

Τουλάχιστον 100.000 ανθρώπους περιμένουν να περάσουν μέσα στο 11ήμερο στη Bardonecchia όπου είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που δεν είναι tifoso bianconero.

Επιτέλους, η Juventus επιστρέφει στο Piemonte: στις 7 Ιουλίου ξεκινά στη Bardonecchia το πρώτο στάδιο, δεκαήμερο, της εντατικής θερινής προετοιμασία της ομάδας του Antonio Conte που θα βρει δίπλα της τις δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους που ετοιμάζονται να ανέβουν στο βουνό για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της ομάδας στις 11 και το πρώτο φιλικό, στις 15 Ιουλίου. Μετά την επιστροφή από την τουρνέ στις ΗΠΑ, 19 Ιουλίου με 1 Αυγούστου, η ομάδα θα περάσει μερικές μέρες (4 ως 7 Αυγούστου) στη Valle Pesio, τοποθεσία γνωστή ήδη στους φίλους των νεανικών ομάδων της Juventus: στις 5 Αυγούστου μάλιστα η Juve θα δώσει φιλικό με το τοπικό Cuneo. Και, βέβαια, στις 11 Αυγούστου το ενδοοικογενειακό ματς στη Villar Perosa.

Μπαμπάς, ξανά, ο Barzagli

Ως νέος μπαμπάς θα ανέβει στη Bardonecchia ο Andrea Barzagli: η γυναίκα του Maddalena έφερε στη ζωή τη μικρή Camilla που θα κάνει παρέα στον τρίχρονο Mattia. Να τους ζήσουν!

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: