Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

H Juve αφήνει Amauri και F.Melo έξω από την αποστολή για ΗΠΑ-Καναδά

Έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον για τους δυο. Πιο κοντά στους bianconeri ο G.Rossi
Επισήμως η Juventus ανακοίνωσε ότι Amauri και F.Melo δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στις ΗΠΑ αλά θα παραμείνουν στο Vinovo να προπονούνται με Ekdal, Grosso, Yago και τους Iaquinta και Sissoko που ακολουθούν προσωποποιημένο πρόγραμμα. Ουσιαστικά η Juventus άφησε έξω από την 27μελή αποστολή τους παίχτες που θέλει να παραχωρήσει και για τους οποίους υπάρχει ήδη κινητικότητα: ο Tuttosport ανέφερε ότι τον F.Melo θέλει στην Psg o Leonardo (αγωνίστηκαν μαζί στη Flamengo) αλλά για τον παίχτη ενδιαφέρεται και η Corinthians που έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Amauri: "με γεμίζει χαρά το ενδιαφέρον της" είπε ο παίχτης που ενδιαφέρει επίσης Tottenham, Napoli, Genoa, Parma. Καλά εμφανίζονται στο μεταξύ τα νέα για τον G.Rossi -αυτή τη βδομάδα αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή- αλλά και για τον Vidal. (update) Για τον F.Melo γράφεται στη Βραζιλία ότι ενδιαφέρονται επίσης Santos και San Paolo που εμφανίζεται διατεθειμένη να δεχθεί να δώσει προτίμηση στη Juve για τα νεαρά ταλέντα της...

Οι 27 που ακολουθούν τον Conte

Οι 27 παίχτες που ακολουθούν τον Conte στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη από την Ιταλία, είναι: Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Ceglie, De Silvestro, Del Piero, Giandonato, Grygera, Immobile, Krasic, Lichsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Martinez, Matri, Motta, Pasquato, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Sorensen, Storari, Toni, Ziegler.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχιυν τρία προγραμματισμένα φιλικά: στις 23 Ιουλίου στο Τορόντο του Καναδά κατά της Sporting Lisboa, στις 26 στη Νέα Υόρκη κατά του Club America και στις 28 στη Νότια Καρολίνα κατά των επίσης μεξικανών της Chivas de Guadalajara.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τους 27 χαίρομαι για τους πιτσιρικάδες που πήρε ο Conte.Όλες καλές επιλογές,κατά την γνώμη μου, που με καθοδήγηση και λίγο χρόνο συμμετοχής όταν αυτό είναι δυνατό μπορεί να εξελιχθούν αρκετά.Είναι καιρός να επενδύσουμε παράλληλα και σε νέους Marchisio και De Ceglie, όχι μόνο μισθοφόρους τύπου Aguero.
Σωτήρης

Ανώνυμος είπε...

oxiiii...diwxnoume felipe melo!eleos!!!
trelokefaloniths

Z-ULTRAS είπε...

Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι'αυτό,διοίκηση ή Antonio,αλλά το βλέπω μεγάλο λάθος να παραχωρήσεις τον Μέλο

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σωτηρη σου αρεσε ο παλιος ντετσελιε και θες και νεα εκδοση?εμενα σαν εφιαλτης μου φαινεται!!!!
Τραγικο λαθος με το μελο οπως μας εχει συνηθισει η διοικηση σε απειρους τα τελευταια χρονια!
Το ροστερ μας ειναι ΜΕ-ΤΡΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟ ακομα....!
δημητρης/θες