Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Arturo Vidal: είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος

Έφτασε στο Τορίνο το βράδυ, Παρασκευή ή Σάββατο η επίσημη παρουσίαση, μια βδομάδα διακοπές και μετά με την ομάδα. Salas: "ιδανικός partner του Pirlo"
Με τη συστατική επιστολή του μοναδικού ως σήμερα χιλιανού της Juventus, του Marcelo Salas, πήρε το αεροπλάνο από το Santiago o Arturo Vidal για να φτάσει απόψε το βράδυ στο Τορίνο, να περάσει αύριο τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το 5ετές συμβόλαιό του με τους bianconeri.
(Update) O Vidal προσγειώθηκε το βράδυ, πήγε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και αύριο θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις -η επίσημη παρουσίαση αναμένεται για Παρασκευή ή Σάββατο. Από εκεί και πέρα ο Tuttosport προαναγγέλει ότι θα φύγει για διακοπές μιας βδομάδας (δεν έφυγε λόγω Copa America) και στη συνέχεια θα τεθεί στην διάθεση του Conte.
"Το σημαντικότερο
βήμα στην καριέρα μου"


"Eίμαι ευτυχισμένος, είναι ένα μεγάλο βήμα, το σημαντικότερο στην καριέρα μου, να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club" δήλωσε από τη Χιλή -όπου η Juve είναι ιδαίτερα αγαπητή- ο 24χρονος χιλιανός (γεννήθηκε στις 22 Μαϊου 1987 στο Santiago del Chile) ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Colo Colo για να πέράσει το 2007 στη Bayer Leverkuzen με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, με 10 γκολ. Είναι ήδη διεθνής με τη Χιλή με την Under 20 της οποίας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007. "Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα δυνατότητα που μου δόθηκε, πρόκειται για μια ομάδα που ανανεώνεται με στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα και να ξαναμπεί στις διεθνείς διοργανώσεις" τόνισε ο Vidal για να συμπληρώσει: "η εμπειρία στη Γερμανία θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη γιατί είναι ένα πρωτάθλημα τακτικά παρόμοιο με της Ιταλίας", είπε για να τονίσει: "νιώθω έτοιμος".
Salas: απίστευτος στο κλέψιμο της μπάλας

"Πιστεύω ότι ο Vidal θα είναι ο ιδανικός partner για τον Pirlo" δήλωσε ο Salas τονίζοντας την "τακτική προσαρμοστικότητα, το μεγάλο δυναμισμό και την καλή τεχνική" του νεαρού συμπατριώτη του που μπορεί να καλύψει όλους τους ρόλους στη μεσαία γραμμή. "Μου θυμίζει τον Almeyda για την κακία που βάζει στο γήπεδο, είναι απίστευτος στο κλέψιμο της μπάλας", είπε ο Salas.
Κύριο θέμα σε όλες τις εφημερίδες

Η μεταγραφή του Vidal μονοπώλησε σήμερα όλα τα ιταλικά πρωτοσελίδα: "Vidal, ένας πολεμιστής για τη Juve", είναι ο κύριος τίτλος της Gazzetta dello Sport, "Juve, πήρε τον Vidal, θα παίξει δίπλα στον Pirlo" o τίτλος του Corriere dello Sport, "Πήρε τον Vidal!", o τίτλος του Tuttosport που γράφει στην πρώτη σελίδα ότι στη Bayer πάνε 10,5 εκ. και ότι ο 24χρονος μέσος θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο: "για μένα είναι ένα μεγάλο άλμα, είναι ένα όνειρο, παίζω οπουδήποτε".

Πηγές: Τuttosport, TuttoJuve.com

4 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Πραγματι ειναι ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης,νομιζω πως ειναι η καλυτερη μεταγραφη για τη γιουβε μεχρι στιγμης(καλυτερη και απο του ροσι,αν τον θεωρουμαι κι αυτον κλεισμενο) μενει ομως να απο δειχθει ποσο καλος ειναι και μεσα στο γηπεδο.
Ελπιζω να μη μας βγει κι αυτος σαν τον σαλας....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Να μην τραυματιστεί σαν τον Salas

mike_bianconero είπε...

Μεγαλη μεταγραφη!Επιτελους ενας παικτης επιπεδου Γιουβε(αν εξαιρεσουμε βεβαια τον Πιρλο)παιχταρα μεγαλη απο τα καλυτερα και πιο συγχρονα χαφ της ευρωπης και το κυριοτερο μολις 10 εκ. ευτυχως τελειωνε το συμβολαιο του χρονου αλλιως καμια 25αρα κοβω να εδινε ο Μαροτα!Οπως ειπε και ενας φιλος σε ενα φορουμ Πριλο,Αλεκος,Κρασιτς,Μπουφον,Βινταλ,Κιελινι(και πολυ πιθανο ΚΑΙ Ροσι) μπορουμε να πουμε πως φετος εχουμε παρελαση αστερων!

Ανώνυμος είπε...

Παρελαση αστερων μου φαινεται τουλαχιστον υπερβολικο αλλα ειναι οντως μια πολυ καλη μεταγραφη!χρειαζεται συνεχεια ομως και μαλιστα μεγαλη,αμυνα δεν υαρχει!
δημητρης /θες