Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Aguero ή Rossi και Vidal κοιτάζει ο Marotta

H Atletico απέρριψε πρόταση 32 εκ. συν Tiago. Ο Marotta ενισχύει τις επαφές για Rossi "Ας έρθει όποιος θέλει περισσότερο τη Juve", λέει ο Buffon
Σιωπηλά, και καλά κάνει, παρακολουθεί η Juve τις μετασεισμικές δονήσεις που προκάλεσε η κατηγορία κατά της Inter για την calciopoli (άλλωστε, γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα) αλλά καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να ανέβει στην Bardonecchia, ο Marotta έρχεται αντιμέτωπος με τις εξελίξεις της μεταγραφικής αγοράς.
Καθώς πάνω στον Aguero πέφτει και η ομάδα των εμίρηδων με το άπειρο χρήμα (και τη συμεμτοχή στην Ευρώπη), η City που ετοιμάζεται να χάσει τον Tevez, ο Marotta βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ο παίχτης να προτιμήσει την Αγγλία. Ή η Atletico να οχυρωθεί πίσω από τα 45 εκ. της ρήτρας αποσκοπώντας σε έναν πλειστηριασμό. Και όσο και αν η εμπορική/διαφημιστική αξία του Aguero είναι μεγάλη και εκτιμάται ότι θα έφερνε ταχύτατα πίσω τα χρήματα που θα ξοδευτούν, και τα 45 εκ. (συν 6,5 μισθό) είναι πολλά -αν και θα μπορούσαν να μειωθούν προσφέροντας Storari, Motta ή και Amauri.
(Update 6/7) Στην Ισπανία, πάντως, αναφέρουν πως ο Μarotta πρόσφερε 32 εκ. συν τον Tiago αλλά η προσφορά απορρίφθηκε οπότε ο διευθύνων σύμβουλος της Juve στρέφεται ακόμα πιο έντονα προς τον Rossi.
Έτσι, σήμερα o Marotta συναντήθηκε και με τον ατζέντη του Giuseppe Rossi ώστε να έχει μια καλή και αξιόπιστη εναλλακτική που είναι και φτηνότερη (30 εκ. για τη Virraleal και 4,5 το πολύ για τον Ιταλό διεθνή).

Vidal: ο Sanchez μου είπε να πάω στη Napoli
αλλά υπάρχουν και άλλες δυνατότητες ίδιου κύρους!

Παράλληλα, διεθνή δημοσιεύματα φέρουν τη Juve να προσφέρει 20 εκ. για τον Χιλιανό Vidal ώστε να νικήσει τον ανταγωνισμό Bayern και Napoli ενώ παραμένει στο στόχαστρο ο Vucinic με το σύλλογο να λέει, προς στιγμή, όχι σε ανταλλαγή με Marchisio -άλλωστε ούτε ο ίδιος θέλει να παέι στην πρωτεύουσα. (Update 6/7, 4) Στο μεταξύ ο Vidal φέρεται να είπε στον απεσταλμένο της Gazzetta dello Sport ότι ο Sanchez του υπέδειξε να παέι στη Napoli αλλά ο ίδιος επισημαίνει ότι υπάρχουν και άλλες "προτάσεις κύρους". Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Marotta κινείται για να δώσει τον F.Melo στην Arsenal και με τα χρήματα να πάρει τον χιλιανό από τη Bayer Leverkusen.
Ταυτόχρονα, το "πράσινο φως" της Ομοσπονδίας, σήμερα το απόγευμα, για δεύτερο εξωκοινοτικό, αναθέρμανε -κατά τα δημοσιεύματα- το ενδιαφέρον για τον Bastos που άλλα δημοσιεύματα φέρουν να βρίσκεται στη λίστα με τα ψώνια και της Chelsea.
Buffon: θέλω όποιον θέλει περισσότερο τη Juve

(Update 6/7, 2) "Θα ήθελα να έρθει όποιος θέλει περισσότερο να έρθει στη Juve και να πάει καλά με αυτό το σύλλογο. Ανήκουν και οι δυο στη λίστα των παιχτών που θα έφτιαχναν την τύχη οποιουδήποτε club", απάντησε ο Buffon στο δίλημμα Aguero ή Rossi.
Matias Silvestre για την άμυνα;
Και ο Obi Mikel από την Chelsea;

(Update 6/7) Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, στο στόχαστρο του Marotta βρίσκεται ο 27χρονος Αργεντίνος, με ιταλικό διαβατήριο, αμυντικός της Catania Matias Silvestre που θα μπορούσε να στοιχίσει 8 εκ., τιμή που θα μπορούσε να μειωθεί με την προσφορά του Paolucci που ήδη έχει αγωνιστεί στη Σικελία.
(Update 6/7, 3) Η Daily Mail υποστηρίζει ότι ο Marotta ενημέρωσε την Chelsea ότι ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Obi Mikel: οι άγγλοι φέρεται να ζητάνε περίπου 16 εκ. € και να είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν για το νιγηριανό.

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport, TuttoJuve.com, Corriere dello Sport

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

7 ιουλιου και ακομα δεν εχει ερθει κανενας πρωτοκλασατος και αξιολογος!αντε να δουμε!
Ντε σιλβεστρι ,λιχσταινερ κτλ.....
Μαροττα πας καλα...
δημητρης/θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Γενικότερα δεν έχουν μετακινηθεί ακόμα "πρωτοκλασάτοι και αξιόλογοι".

Όσο για τον Marotta, θα κριθεί στις 31 Αυγούστου.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις καιγομαστε ομως γιατι ειμαστε πολυ πισω απο τους συνδιεκδικητες μας!
Κριθηκε για 31 αυγουστου 2010 οπου και μας πηδηξε με τις επιλογες του!
Ξεκινησε στραβα μεχρι στιγμης...μακαρι 31 αυγουστου του 2011 να τον υμνουμε και μετα να ναι σειρα του κοντε για υμνους....
δημητρης/θες