Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Επανέρχεται ο Pirlo στην Εθνική μαζί με άλλους 5 παίχτες της Juventus

Τους 25 διεθνείς που καλεί για το παιχνίδι στη Modena στις 3 Ιούνιο με την Εσθονία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθήματος και για το φιλικό με την Ιρλανδία στις 7 Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο Cesare Prandelli. Στο γκρουπ των azzurri, που θα συγκεντρωθούν στο Coverciano στις 30 Ιουνίου, επανέρχεται και ο νεοbianconero, σύμφωνα με κάθε βεβαιότητα, Andrea Pirlo ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Bonucci. Κλήθηκαν κανονικά Buffon, Chiellini, Aquilani, Marchisio, Matri όπως και ο Giovinco.
  • Τερματοφύλακες: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna).
  • Αμυντικοί: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Gamberini (Fiorentina), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter).
  • Μέσοι: Aquilani (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Motta Thiago (Inter), Nocerino (Palermo), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan).
  • Επιθετικοί: Balotelli (Manchester City), Cassano (Milan), Gilardino (Fiorentina), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal).
O Pirlo ετοιμάζεται για ιατρικές εξετάσεις στη Juve

(Update) Αύριο ή μεθαύριο, κατά τον Tuttosport, αναμένεται να περάσει ιαιτρικές εξετάσεις στη Juventus o Andrea Pirlo. Παράλληλα, ο Marotta θα συναντηθεί και με τη Fiorentina για τον Montolivo που ήδη ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους viola που λήγει του χρόνου.

Πηγή: Figc

Δεν υπάρχουν σχόλια: