Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Γεύμα και 5ωρη συνάντηση για Aguero... O Pirlo αποχαιρέτισε τη Milan...

Παρουσία του Agnelli, του Nedved αλλά και του Βriamonte, νομικού του συλλόγου, η συνάντηση με τους ατζέντηδες του γαμπρού του Maradona
Σε υποθέσεις μεταγραφολογίας, καλό είναι να κρατάει κανείς μικρό καλάθι αλλά εδώ τα sites δείχνουν ότι κάτι όντως κινείται: το μεσημέρι Marotta και Paratici γευμάτισαν με τον υπέυθυνο ποδοσφαίρου της Img, Josè Segui που εκπροσωπεί τον Sissoko αλλά και τον Aguero. Και αν είναι αναμενόμενο να έγινε συζήτηση για την απομάκρυνση του παίχτη από το Μαλί από τη Juventus, είναι αρκετά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η συζήτηση μπορεί όντως να επεκτάθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του αργεντίνου:
  • στη συνάντηση που ακολούθησε στα γραφεία του συλλόγου, παρέστη και ο Hernan Reguera, προσωπικός ατζέντης του Aguero.
  • στη συνάντηση, εκτός από τον Marotta και τον Paratici ήταν και ο πρόεδρος Andrea Agnelli με τον Pavel Nedved
  • παρών έδωσε και ο Michele Briamonte, ο νομικός της Juventus που ασχολείται με τα συμβόλαια των παιχτών.
Ο 22χρονος Aguero έχει συμβόλαιο με την Atletico Madrid ως το 2014 (με ρήτρα 45 εκ.) και υψηλότατο μισθό (6 εκ.) οπότε υπάρχει αρκετή συζήτηση να γίνει που εμπλέκει και τον Sissoko καθώς ο Marotta θα ήθελε να τον βάλει στην διαπραγμάτευση για να μειώσει λίγο την τιμή... Και σήμερα οι συζητήσεις κράτησαν πέντε ώρες...
O Conte πλησιάζει αλλά δεν θα ανακονωθεί πριν τις 29

Η Stampa θεωρεί δεδομένο τον Antonio Conte (αν και σημειώνει ότι τυπικά θα γίνει μια επαφή με τον Villas Boas μετά τον τελικό του Europa League) και επισημαίνει ότι η ανακοίνωση δεν θα γίνει πριν τις 29 Μαϊου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Siena.
Τέλος για Aquilani; Πλησιάζει ο Pirlo
Έρχονται Ziegler, Pazienza, ίσως και Palombo

O Pirlo γράφεται ήδη ως το πρώτο δώρο προς το νέο προπονητή ενώ φαίνεται να ολοκληρώνεται ο κύκλος του Aquilani καθώς η Juventus δεν άσκησε το δικαίωμα εξαγοράς που η ρήτρα όριζε ως τις 15 Μαϊου. Αντίθετα, σήμερα ανανέωσε ως το 2016 ο Marchisio.
O Pirlo αποχαιρέτισε τη Milan,
o Capello εγκωμιάζει αυτόν και τον Conte

(Update 18/5) O Pirlo πέρασε από την έδρα της Milan, λίγο πριν ανανεώσει ο Inzaghi , για να αποχαιρετίσει: "είμαι εδώ για να χαιρετίσω", είπε βγαίνοντας και όταν ρωτήθηκε για τη Juve απάντησε: "δεν συνάντησα κανέναν και δνε συζητήσαμε για προσφορές. Ήταν δέκα χρόνια σημαντικά αυτά της Milan. Είχα ήδη την ιδέα να φύγω. Ήταν μια απόφαση συναινετική. Αν η Milan θα μετανιώσει; Το ελπίζω. Με τον Allegro χαιρετηθήκαμε, βλεπόμαστε κάθε μέρα".
Ταυτόχρονα, ο Fabio Capello δήλωσε πως "όποιος πάρει τον Pirlo θα κάνει ένα μεγάλο κόλπο. Ελπίζω να μπορέσει να εκφραστεί στο επίπεδό του", είπε επισημαίνοντας ότι η Juve χρειάζεται "ποιότητα και όχι ποσότητα" αλλά και ότι πρέπει να γίνει κατανοητό πως "όταν μια ομάδα θέλει να ξανανέβει, χρειάζονται τουλάχιστον τρία ή τέσσερα χρόνια με ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό". Σχολιάζοντας την προοπτική τη Juve να αναλάβει ο Conte, o Capello είπε: "είναι μια ιδέα νεαρή, όπως ήταν ο Guardiola για τη Barcelona. Και του εύχομαι την ίδια επιτυχία. Θυμάμαι πως πριν μερικά χρόνια συνάντησα τον πρόεδρο της Barcelona στο αεροδρόμιο και τον ρώτησα: ποιον παίρνετε για προπονητή; Τον Guardiola, μου απάντησε και εγώ έμεινα έκπληκτος. Και ο Berlusconi είχε αυτό το θάρρος με μένα, μερικές φορές πρέπει να έχεις το θάρρος για τους νέους".
Επιπλέον η οικογενειακή Stampa αναφέρει πως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η επιχείρηση απόκτησης των Ziegler και Michele Pazienza, "ονόματα που μακάρι δεν θα κάνουν τους fans να ονειρεύονται, αλλά παίχτες χρησιμότατοι, για τους οποίους οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ πιο απλές καθώς έρχονται δωρεάν. Στο μέτωπο της Sampdoria θα μπορούσαν να υπάρξουν άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις: ο Palombo θα μπορούσε να μην μείνει στη serie B και αρέσει (όχι μόνον από τώρα) στους bianconeri. Λαμβάνοντας υπόψη και το ενδιαφέρον για τον viola Montolivo, η μεσαία γραμμή των bianconeri θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τομείς του πρωταθλήματος", καταλήγει το δημοσίευμα της εφημερίδας της Οικογένειας.

Πηγές: La Stampa, Tuttosport, Gazzetta Dello Sport

3 σχόλια:

yotaras είπε...

Αχ μακαρι να μην αγορασουν το ΠΑΛΤΟ τον Ακουιλανι.
Αν παρουμε Αγκουερο θα ειναι η καλυτερη μεταγραφη των τελευταιων χρονων!

Κωνσταντινος είπε...

Και αγκουερο αλλα και μπενζεμα να παρουν παλι τιποτα δεν θα κανουμε γιατι το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να δημιουργησουμε ευκαιριες για τους επιθετικους μας,οποτε καλο θα ηταν να παρουν ενα δημιουργικο κεντρικο χαφ καταρχην και μετα βλεπουμε(οχι ακουιλανι κ πιρλο).Οσα για τα λιμα που θα φερουν απο τη σαμπντορια καλο θα ηταν να μην τα παρουν γιατι εχουμε ειδη αρκετα,ο μοναδικος καλος παικτης τη συγκεκριμενης ομαδας ειναι ο παλομπο.Για τον κοντε τι να πω,λιγος για αυτη τη γιουβε αλλωστε το εχει δειξη και με την αταλαντα στη ζεριε α.
Νομιζω πως πηγαινουμε συνεχως απο το κακο στο χειροτερο με τις απαραδεκτες αποφασεις που παιρνει η διοικηση της ομαδας,δηλ τι πρεπει να γινει για να βαλουν μυαλο ?

mike_bianconero είπε...

Μαλιστα μονο θετικα μπορουν να χαρακτητιστουν ολα αυτα....Κοντε....Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου γι αυτο θελω την γνωμη σου Gobbo...Οσο για τισ μεταγραφες μακαρι να ερθει ενας απο τους καλυτερουν επιθετικους του κοσμου στη Γιουβε γιατι αυτη ειανι παικτες επιπεδου Γιουβε....Ετυχως ρε Μπαροτα δεν ενεργοποιησες την ρητρα εξαγορας του Ακουιλανι καλα αρχισες για να σε δουμε και στην στυνεχεια(μιας και δεν τον διωχνει η διοιηκηση πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτον)Τελος το θεμα Σαμπτορια ειναι μεγαλο εχει παρα πολλους καλους παικκτες οι οποιοι ειναι πλεον φτηνοι και θα κανουν δουλεια στη Γιουβε οπως Παλομπο,Ζιγκλερ,Πολι,Πατσινζα,Κουρτσι ακομα και Ποτσι για αλλγη καλος ειναι....