Σάββατο 7 Μαΐου 2011

John Elkann: "δουλεύουμε πάνω σε ένα υπερφιλόδοξο σχέδιο που θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου"

Δήλωση του προέδρου της Exor μια μέρα μετά την 4ωρη συνάντηση με τον Andrea Agnelli
Μετά τη χθεσινή 4ωρη συνάντηση του John Elkann με τον Andrea Agnelli στην έδρα της Juventus, ενόψει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου στις 11 του μήνα, ο πρόεδρος της Exor προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις: "δουλεύουμε πάνω σε ένα υπερφιλόδοξο σχέδιο που θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου", είπε απαντώντας πως η συνάντηση με τον πρόεδρο της Juventus και ξάδερφό του "είχε πλατύ ορίζοντα για να δούμε τα θέματα πάνω στα οποία δουλεύουμε". "Από πλευράς Exor υπάρχει απόλυτη στήριξη", είπε ακόμα ενώ όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να ντυθεί in bianconero o Pirlo προτίμησε να ξεφύγει: "είναι πρόωρο να μιλάμε από τώρα για μεταγραφές. Μιλάμε γι' αυτόν όπως και για πολλούς άλλους", είπε.

Ικανοποίηση για την ανανέωση του Del Piero


Τέλος, ο πρόεδρος της Exor έκανε μια αναφορά στην ανανέωση συμβολαίου του Del Piero: "είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση του Del Piero, και η εικόνα του Alex με τον Andrea στο νέο στάδιο είναι πολύ θετική γιατί κατά κάποιο τρόπο ανοίγει το μέλλον. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι ο Αλεχ αποτελεί μέρος αυτού του μέλλοντος, με ικανοποιεί πολύ, είναι καλό σημάδι", συμπλήρωσε.
Τέλος, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για είσοδο (αγορά) της Formula 1 από την Exor (μαζί εμ τον Murdoch) επισημαίνοντας πάντως ότι είναι ακόμα πρόωρο να πει κανείς περισσότερα.

Πηγές: Tuttosport, La Stampa

3 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Ante n'arxizoun na 3upnane kapoioi...

Dimitris είπε...

μου φαινεται θα επαναφερουν το σχεδιο Giraudo-Moggi... Για να δουμε...

yotaras είπε...

Η Φορμουλα δεν εχει πολλα λεφτα τελευταια και ακουσα πως θα αποσυρθει απο την Formula 1.Αν την παρει ομως ο Ελκαν θα την αναστησει.