Τρίτη 17 Μαΐου 2011

O Marchisio ανανέωσε ως το 2016

"Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν πολλά τρόπαια και το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι νa σηκώσω ένα το ταχύτερο δυνατόν και για τους φιλάθλους μας"

(Update 20/5) Η υπογραφή και οι δηλώσεις

"Δεκαοκτώ χρόνια που περάσαμε μαζί και άλλα πέντε να τα ζήσουμε πλάι πλάι": με αυτή τη φράση αναγγέλει το Juventus.com την ανανέωση του συμβολαίου του Claudio Marchisio ως το 2016 -οι υπογραφές έπεσαν στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου που ο Claudio έχει πλουτίσει (εικονικά) με την πορεία του στην Primavera (scudetto, Viareggio) της οποίας υπήρξε άξιος capitano.
"Είναι μια μέρα σημαντικότατη για μένα και την αφιερώνω στην οικογένειά μου που πάντα με υποστήριζε", δήλωσε ο Marchisio που έκανε τα πρώτα του βήματα στη Juventus όταν ήταν 7, γεγονός που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει: "η ιστορία μου στη Juventus ξεκίνησε το '95 και είμαι ευτυχισμένος που μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν. Είχαν ειπωθεί πολλά τους προηγούμενους μήνες για αυτή την ανανέωση αλλά τόσο από πλευράς συλλόγου όσο και από την δική μου πλευρά δεν υπήρξε ποτέ κάποια στάση που να μπορεί να οδηγήσει στη σκέψη μιας διακοπής αυτής της σκέψης", πρόσθεσε ο διεθνής μέσος.
"Βιώνουμε μια αλλαγή εποχής όσον αφορά τη σχέση με τους παίχτες, εξήγησε ο Marotta, και πραγματικά σε αυτό το συμβόλαιο συμπεριελήφθησαν νέοι παράμετροι, όπως η διαχείριση της εικόνας και η επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, γεγονός που έκανε τη διαπραγμάτευση πιο μακρά του συνήθους. Είμαστε ευτυχείς για αυτή την ανανέωση γιατί ο Marchisio είναι ένας παίχτης σημαντικός, που μεγάλωσε στο Νεανικό Τομέα και έχει το Dna bianconero. Η αίσθηση του ανήκειν και ο επαγγελματισμό τους είναι παράγοντες βασικοί για να χαρίσουν συγκινήσεις στους φιλάθλους και να ακολουθήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".
"Είμαι ευτυχής που ο σύλλογος με εμπιστεύεται και τώρα θέλω να ανταποδώσω νικώντας, απάντησε ο Marchisio. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν πολλά τρόπαια και το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να μπορέσω να σηκώσω ένα το ταχύτερο δυνατόν. Ένα όνειρο που θέλω να το πραγματοποιήσω και για τους tifosi μας που είναι πάντα κοντά μας, και στις δύσκολες στιγμές και που αξίζουν ανταπόδωσης", κατέληξε.

"Tο πιο όμορφο γκολ του Marchisio" σύμφωνα με το Juventus Channel: μαι απίστευτη κατεβασιά, "α λα Maradona", όπως λέει η Valeria, όταν ο Marchisio ήταν 12 ετών. Μακάρι να το επαναλάβει και τώρα. In bocca al lupo, Claudio.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: