Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

O Ziegler περνά ιατρικές εξετάσεις

Μετά τον Pirlo χθες (o διεθνής μέσος θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι), αυτή την ώρα περνά από ιατρικές εξετάσεις στο Τορίνο ο Ziegler -το ανακοίνωσε επίσημα το Juventus.com. Το μπακ έχει μείνει ελεύθερο από τη Sampdoria και μετά τους γιατρούς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο.

Μεταγραφολογία...

O πρόεδρος της Αtletico Madrid, Enrique Cerezo δήλωσε ότι ο Aguero τους είπε ότι δεν έχει καμιά πρόταση από τη Real και σε αυτό το πλαίσιο η μόνη πρόταση που υπάρχει είναι της Juventus. (update) O ίδιος ο παίχτης δήλωσε από την Αργεντινή ότι έχει ζητήσει αλλά δεν θέλησε να πει πού θα πάει...
(Update 26/5) O Tuttosport γράφει ότι περιπλέκεται η υπόθεση Aguero (τον θέλει και η Chelsea) και η Juve κοιτάζει Higuain ενώ ψάχνεται και για Nani, Ribery, χωρίς να αποκλείεται ο Tevez. H Stampa λέει ότι γίνεται προσπάθεια για Sanchez. O Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι ο Conte ζήτησε Bale ή Ribery.
O Corriere dello Sport ισχυρίζεται ότι υπάρχει συμφωνία της Juve με τον Tevez ενώ ο Τuttosport υποστηρίζει ότι ο Conte θέλει πίσω τον Giovinco. Η Gazzetta dello Sport βλέπει να έρχεται στο Τορίνο ο Bastos. O ατζέντης του Aquilani δίνει 50% πιθανότητες ο διεθνής μέσος να μείνει στο Τορίνο.
(Update) O ατζέντης του Cassani (Palermo) ανακοίνωσε ότι Juve και Palermo ζήτησαν πληροφορίες για το δεξί μπαλ των Σικελών (που μαζί με τον Balzaretti έχει κληθεί στην Εθνική).

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport

13 σχόλια:

J for Juventus είπε...

Μια διευκρίνιση μόνο Gobbo. Αν δεν κάνω λάθος ο Ziegler είναι αριστερό και όχι δεξί μπακ. Για δεξί μπακ ακούγεται κάποιο όνομα; Γιατί πριν λίγο καιρό είχαν ακουστεί αυτά των Beck της Χοφενχάιμ και του Van der Wiel..Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν πλέον!

Vero Juventino είπε...

Kala anti na paroume ton Palombo pairnoume ton Ziegler?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Με παρέσυρε ο Tuttosport... Τα άλλα ονόματα έχουν ακουστεί και θα δούμε αν ισχύουν αργότερα, όταν αρχίσουν οι παραχωρήσεις. Γιατί για να αγοράσεις πρέπει πρώτα να πουλήσεις, τώρα παίρνουν παίχτες που έμειναν ελεύθεροι.

Τον Ziegler τον συζητάγανε από πέρυσι. Για τον Palombo, ας περιμένουμε.

Vero Juventino είπε...

...8a trela8oume teleiws...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Γιατί; Η μεταγραφική περίοδος καλά καλά δεν άρχισε, έχυμε χρόνο ως τις πρώτες μέρες του Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία και ο Conte θα πρέπει να έχει τη βασική ομάδα. Υπομονή! Έτσι κι αλλιώς, δεν είμαστε εμείς στα κόλπα και στις διαπραγματεύσεις.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και κάτι ακόμα, για όλους μας: ας θυμηθούμε πόσοι και πόσο είμαστε επιφυλακτικοί όταν ανακοινώθηκε ο Matri, ο Quagliarella ή o Storari...

Vero Juventino είπε...

..sampws kanoume kai tipot'allo ektos apo upomonh?..tespa edw 8a'maste kai 8a ta leme filtate.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πάντως εγώ δεν αβαφέρομαι σε αυτή την άλλη υπομονή που κάνουμε κάτι χρόνια τώρα αλλά στην απλή ημερολογιακή υπομονή: έχουμε 25 Μαϊου και η μεταγραφική περίοδος καλά καλά δεν ξεκίνησε. Γι' αυτό λέω, να μη βασανιζόμαστε ζητώντας πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει, να στήσουμε δηλαδή την ομάδα του 2011/12 σε δυο μέρες.

Pericles είπε...

Καλη αρχη!!Για να δουμε και τη συνεχεια.,
Εμενα προσωπικα ο Ziegler μου αρεσει και αφου ειναι κ ελευθερος ακομα καλυτερα...
Ο Polombo δεν παιζει αριστερο μπακ ρε παιδια.
Ο Pirlo κομπλε το πακετακι του. Ελευθερος, μεγαλος παικτης και ξερει απο πρωταθλιτισμο!!
Εγκλημα θα ειναι παντα κατα την γνωμη μου να δωσουν Melo... ειναι o μονος που μαρκαρει στο κεντρο ενω ο Pirlo αυτο δεν το εχει...

Αντε να δουμε...

ΥΓ Μου αρεσαν οι δηλωσεις του Conte (αν και ειναι στοιχημα ο συγκεκριμενος κοουτς που μακαρει να μας βγει) αλλα τα υπολοιπα στο γηπεδο..δεν χρειαζεται να λεμε πολλα...

Dimitris είπε...

Ειναι καλος παικτης, καλορυζικος και αυτος......

mike_bianconero είπε...

Πιρλο και στο καπακι και Ζιγκλερ και το κυριοτερο και οι δυο ελευθεροι μαλιστα καλα αρχισαμε πιστευω το θεωρω καλο σημαδι που εγιναν τοσο γρηγορα δυο μεταγραφικες κινησεις και ερχονται συντομα(συμφωνα παντα με τα δημοσιευματα)Μπαστος και Τζιοβινκο πολυ σωστος ο Κοντε που τον θελει!
Για να δουμε τι θα γινει και στη συνεχεια...Περιμενω παντως τουλαχιστον 2 ακομα παιχταραδες!

bianconera είπε...

Για τον Aguero πάντως, ο ισπανικός και ο ελληνικός τύπος ( ο 2ος όχι ιδιαίτερα αξιόπιστος ) το έχουν σίγουρο ότι πάει στη Real...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και ο ιταλικός αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο...