Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Διαψεύδονται φήμες για συνάντηση με Mazzarri

Κατηγορηματική διάψευση Marotta που δηλώνει ενοχλημένος. Επιβεβαίωση του Del Neri μετά από νίκη βλέπει ο Moggi
Όλο το πρωινό κυκλοφορούσαν φήμες σε αρκετά sites για συνάντηση του αθλητικού διευθυντή της Juventus Fabio Paratici με τον Walter Mazzarri σε ένα bar στο Viareggio. Ωστόσο, πηγές και των δυο συλλόγων διαψεύδουν τις φήμες επισημαίνοντας ότι ο Mazzarri βρισκόταν όλη μέρα στο Empoli με τη σύζυγό του για να φροντίσουν οικογενειακές υποθέσεις.
Marotta: διαψεύδω κατηγορηματικά
Elkann, Agnelli εγγυώνται το μέλλον

(Update) Σε "κατηγορηματική διάψευση" προχώρησε πριν το ματς με την Chievo o Marotta τονίζοντας μάλιστα ότι αυτές οι φήμες "μας ενοχλούν γιατί μας εμφανίζουν ως ένα σύλλογο που δεν συμπεριφέρεται σωστά. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο κανονισμός, γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει με τίποτε να προσεγγίζουμε κόσμο με δελτίο σε άλλη ομάδα. Αλλά, πέραν αυτού, έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τον De Laurentis και μου δείχνει είδηση επιστημονικής φαντασίας αυτ'η που αναφέρεται σε φανταστικές συναντήσεις με αυτόν ή εκείνον τον προπονητή". Ο Marotta είπε ότι μιλά καθημερινά με τον Del Neri "που άλλωστε έχει συμβόλαιο και του χρόνου και είναι εύλογο πως είναι ο προπονητής μας από κάθε άποψη. Κατά τα άλλα, ως σύλλογος δουλεύουμε για το μέλλον και επομένως έχουμε πολύ καθαρές τις ιδέες μας και θα τις μεταδώσουμε την κατάλληλη στιγμή". Σε αυτό το πλαίσιο ο Marotta τόνισε ότι Elkann και Agnelli "πάντα δήλωναν την υποστήριξή τους που είναι εγγυημένη για το καλό και το μέλλον της Juventus".
Moggi: αυτή τη φορά δεν μπορεί
να γίνουν λάθη στις μεταγραφές

"Με τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, η Juventus έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι για μια θέση στην Champions κερδίζοντας απόψε το βράδυ την Chievo Verona και επομένως η επιβεβαίωση του Del Neri στον απρόμαυρο πάγκο είναι πάντα πιο κοντά", δήλωσε σήμερα ο Luciano Moggi που παράλληλα σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις Elkann: "αν η Juve επενδύσει πραγματικά στη μεταγραφική αγορά αυτή τη φορά δεν θα μπορεί πραγματικά να κάνει λάθος στις αγορές. Άλλωστε, η ομάδα juventina είναι η μόνη που τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να παρεμβληθεί στην επικράτεια των μιλανέζων που εγώ είχα προβλέψει ξεκινώντας από το 2006", είπε ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου.

Πηγή: Tuttosport.com

2 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Επιβεβαιωση????χαχαχαχα μαλιστα......

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ως παλιά αλεπού, ο Moggi συνέδεσε την παραμονή Del Neri με νίκη...