Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

O Ziegler ως το 2015: "τιμή μου, δεν βλέπω την ώρα να κερδίσω με τη Juve"

Atletico: για τον Aguero υπάρχει μόνον η Juve. Επιτάχυνση και για Inler;
Την απόκτηση του Reto Ziegler ανακοίνωσε επίσημα η Juventus. O 25χρονος διεθνής ελβετός αμυντικός, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Sampdoria, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου 2015.

"Eίμαι πολύ ευτυχής, χθε ςπέρασα από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψα το συμβόλαιο. Όλα πήγαν πολύ καλά και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω αυτή τη φανέλα", είπε ο Ziegler στην επίσημη σελίδα Facebook της Juventus: "είναι μεγάλη τιμή και ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Τι ωραίο θα είναι να μπορείς να παίξεις με πολύ σπουδαίους πρωταθλητές. Θέλω να δέιξω σε όλους τις αρετές μου και εδώ θα μπορώ να μεγαλώσω και να ωριμάσω επαγγελματικά. Η συνεισφορά μου; Εγώ είμαι αριστερό μπaκ που του αρέσει να επιτίθεται. είμαι τεχνίτης που του αρέσει να διασκεδάζει επιτιθέμενος. Ελπίζω να φέρω φρεσκα΄δα στην αριστερή πλευρά, δεν βλέπω την ώρα να κερδίσω με τη Juve. Εκτέλεση φάουλ; Δεν εμπνέομαι από κανέναν, ήταν πάντα μια από τις αρετές μου. Ελπίζω ο Del Piero να με αφήνει να εκτελώ κανένα φάουλ".
Γεννημένος ως αριστερός χαφ, ο Ziegler οπισθοχώρησε στη θέση του αριστερού μπακ έχοντας ήδη εμπειρίες από την Premier (Tottenham), τη Bundesliga και, βέβαια, το ελβετικό πρωτάθλημα. Αγωνίζεται με την Εθνική Ελβετίας από το 2005 και το 2010 μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Βenvenuto!
O ατζέντης του Inler: δεν πάει στη Napoli,
έχω συμφωνήσει με άλλο σύλλογο. Τη Juventus;
Δεν επιβεβαιώνω τίποτε αλλά έχουν κλείσει όλα

(Update) Ταυτόχρονα, τις τελευταίες ώρες έχουν ανέβει οι μετοχές άλλου ενός Ελβετού (με τούρκικες ρίζες), του Gokhan Inler, μέσου της Udinese που τα δημοσιεύματα έφερναν στη Napoli, προοπτική που ο ατζέντης του Dino Lamberti φρόντισε να παγώσει: "δεν πάει στη Napoli", δήλωσε κατηγορηματικά επισημαίνοντας πως αν ο πρόεδρος της Udinese Pozzo και της Napoli, De Laurentis έχουν καταλήξει σε συμφωνία "έχασαν τον καιρό τους, εγώ κατέληξε σε συμφωνία με έναν άλλο ιταλικό σύλλογο. Τη Juventus; Δεν επιβεβαιώνω τίποτε αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν κλείσει και υπάρχει και η θέληση του παίχτη".

Atletico: μας έστειλαν φαξ, δίνουμε
τον Aguero για 45 εκ. ούτε ευρώ λιγότερο

(Update 3) Το επιβεβαίωσε ο ωασικός μέτοχος της ισπανικής ομάδας Miguel Angel Gil Marin στο Radio Marca: "ο Aguero δεν θα πάιξει με τους αιώνιους αντιπάλους μας γιατί θα έκανε κακό σε μένα, στο σύλλογο και στους φιλάθλους της Atletico Madrid. Δεν έλαβα καμιά προσφορά από τη Real για τον Kun και ο Πerez, με διαβεβαίωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον παίχτη. Ο μοναδικός σύλλογος με τον οποίο μίλησα είναι η Juventus: ήρθαν σε επαφή μαζί μου από τον ιταλικό σύλλογο, μίλησα με τον Marotta, έκαναν μια γραπτή προσφορά στην οποία μας ζητάνε να διαπραγματευτούμε. Την περασμέη Δευτέρα λάβαμε ένα φαξ του ασπρόμαυρου συλλόγου. Μας έδειξαν το ενδιαφέρον τους να διαπραγματευτούν τον παίχτη που όμως θα αφήσουμε να φύγει μόνον μετά την πληρωμή της ρήτρας των 45 εκ., ούτε ένα ευρώ λιγότερο". Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα που εντοπίζει στις δηλώσεις του ο Marotta, ότι "οι μεγάλοι παίχτες δίνουν τη διαθεσιμότητά τους αλλά οι σύλλογοι ζητάνε τρελά λεφτά".

Bastos ή Dz­sudzsak;
Ο Heinze μένει ελεύθερος -για τη Juve;

(Update 27/5) Εκτός από τον Bastos, που αναμένει να πάρει το status του κοινοτικού, στην ατζέντα του Marotta (κατά τον Tuttosport) μπήκε και ο 24χρονος Ούγγρος Balazs Dz­sudzsak για τον οποίο η Psv θα ήθελε 15 εκ.
(Update 27/2, 2) O 33χρονος Gabriel Heinze ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι εγκαταλείπει την Olympique Marseille και ο Tuttosport συνδέει την κίνηση με τη Juventus καθώς ο Αργεντίνος είχε δηλώσει τον Μάιο ότι θα του άρεσε να έρθει στο Τορίνο.
Έκπτωση για Aquilani αλλά θα αποφασίσει ο Conte
Τις επόμενες μέρες η εξαγορά Pepe, Motta

Ο παίχτης, ένα από τα δυνατά σημεία της φετεινής Udinese, παρουσιάζεται ως ιδανικός για τον τρόπο που θέλει να στήσει την ομάδα ο Conte ο οποίος, κατά τον Tuttosport, θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες μέρες για τον Aquilani -η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Marotta έχει συμφωνήσει με τη Liverpool να τον εξαγοράσει, αν τον εξαγοράσει, για 10 εκ. Κατά την εφημερίδα παραμένουν τα σεν;aρια για Montolivo, Diarra.
Με την Udinese o Marotta αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες μέρες την εξαγορά του Pepe και του Motta (που έχει ακουστεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για να φτάσει σε άλλους παίχτες).

Σεναριολογία για Ribery

(Update 2) Παράλληλα, υπάρχει και η σεναριολογία: η οικογενειακή La Stampa αναφέρει πως παραμένει ζωντανό το όνειρο για Ribery με δεδομένο ότι η ρήτρα εξαγοράς του είναι 30 εκ. και ότι ο παίχτης θέλει να φύγει από τη Bayern. Ταυτόχρονα, η εφημερίδα αναφέρει πως "εφόσον ο Buffon αποφάσιζε να μείνει. θα παραχωρείτο ο Storari και ως αναπληρωματικός θα αποκτηθεί ο Marchetti", ο νεαρός τερματοφύλακας που αντικατέστησε τον Buffon στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και μετά έμεινε ομάδας στο Cagliari...

Πηγές: Juventus.com, Τuttojuve.com, Tuttosport, Ju29ro.com

8 σχόλια:

Spike είπε...

Κατι δεν μ αρεσει, κατι δεν μ αρεσει.εγω μια ζωη γιουβεντινος που παντα πιστευα στις μεταγραφικες κινησεις της ομαδας, τωρα πλεον δεν πειθομαι με τιποτα.παρατηρω μια συνεχη ελλειψη επιγνωσης για το μεγεθος του συλλογου στον οποιο δουλευουν.θα μου πεις τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα και η ομαδα θελει να χτιστει σοβαρα χωρις να εχει την δυνατοτητα απο εκει που βγαινει εβδομη να φερνει τον μεσσι.με τον πιρλο ειδα φως στο οριζοντα.τωρα με τον τσιγκλερ θυμαμαι κατι απο τα περυσινα.θα δειξει.....

mike_bianconero είπε...

Μεταγραφολογια στο φουλ βλεπω και μου αρσει γενικα η μεταγραφολογια απο τισ καλυτερες περιοδους της χρονιας ειναι....Εγω παντως θελω Ριμπερι γι αριστερα ΑΓκουερο μπροστα και Ινλερ-Πιρλο_Μελο στο κεντρο για να δουμε.....Οσον αφορα τον Μπαροτα ειπα μηπως εβαλε μυαλο αλλα δεν.....Και μονο που θελει να εξαγορασει τον Μοτα(ο Πεπε οκ αν επιτευχθει και μια μειωση για αλληγη καλος ειναι)αλλα οχι και τον Ακουιλανι ρε Μπαροτα οχι!και μαλιστα με 10....5 με το ζορι επρεπε και αν.....

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω την μεταγραφή Ziegler!!Ελπίζω να αποτελέσει αφορμή για να φύγει ο Grosso που πιστεύω ότι έδωσε ότι ήταν να δώσει.Όσο για τον Inler, από το football manager ( όχι και η καλύτερη πηγή.....) φαίνεται καλός και εξελίξιμος. Πιστεύω ότι ο Aquilani δεν πρέπει να αποκτηθεί έχοντας πάρει Pirlo και έχοντας και τον Marchisio που όλοι τους έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.Μάλλον πρέπει να φορτσάρουμε για ένα 2ο......Melo τύπου Diarra. Gobbo, ξέρουμε κάτι για Sissoko μένει ή φεύγει ; Kατά την γνώμη μου έχει θέση στην Γιούβε αν και πρέπει να βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του. Να δούμε και τις επιλογές Conte πλέον.Μέχρι τώρα πάντως κινούμαστε σαφώς καλύτερα από πέρυσι μεταγραφικά.

Σωτήρης

Un Gobbo ad Atene είπε...

Για το Sissoko, Σωτήρη, δεν υπάρχουν δημοσιεύματα πολλά όπως παλιά. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Conte τον υπολογίζει.

Για τον Motta, mike_bianconero, μη βιάζεσαι: σημείωσα ήδη αυτό που γράφεται εδώ και καιρό, ότι θα εξαγοραστεί για να δοθεί ως αντάλλαγμα -και αυτό μέσα στη λογική των μεταγραφών είναι. Μένει να το δούμε, βέβαια.

Spike, νομίζω ότι έτσι όπως είμαστε, ακόμα και τον Messi να παίρναμε, κάτι θα μας ανησυχούσε. Αναγκαστικά θα ζήσουμε με αυτη την ανησυχία που όσο καλά και αν πάνε οι μεταγραφές, μόνο το γήπεδο θα μας τη διώξει.

Κωνσταντινος είπε...

Εγω καθοτι λιγο πιο συγρατημενος σε σχεση με μερικους (θα δειξει αν κανω λαθος η οχι) ,δεν βλεπω να ερχονται ριμπερι
(ο μονος λογος που θα αφηνε τη Μπαγερν απο οτι ειπε ο ιδιος θα ηταν αν δεν βγαινανε τ.λιγκ οποτε για γιουβε ακυρο) και αγκουερο (διοτι η τιμη του θα ειναι απλησιαστη,και εχουμε δυσκολο ανταγωνισμο) ισως νανι αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα μπορουσε να σταθει στη ζεριε α.
Θα ηθελα να κυνηγησουμε παικτες απο την ιταλια γιατι γνωριζουν τις δυσκολιες του ιταλικου ποδοσφαιρου,παικτες οπως ο παστορε,χαμσικ,σαντσεζ σαν πρωτοκλασατα ονοματα αλλα οι ομαδες τους ζητουν τον ουρανο με τα αστρα.
Για ακουιλανι δεν το συζηταω ειναι πολυ λιγος,τελος ελπιζω να μεινει ο Μελο.

Dimitris είπε...

Συνηθως οταν κρινουμε τους παικτες που ερχονται τους κρινουμε εναν-εναν... Η ουσια ομως ειναι το τελικο συνολο να ειναι δυνατο και να εχει την χημεια ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Οι δυο παικτες που αποκτηθηκαν καλοι ειναι το ταμειο θα το κανουμε στο τελος... Αρχικα της μεταγραφικης, τελικα της αγωνιστικης που μας ερχεται...
Υ.γ. Ετσι απλα μολις διαβασα την ειδηση για τον Inler σκεφτηκα οτι ο τροπος παιχνιδου τους εχει πολλα κοινα στοιχεια με τον Pirlo...
υ.γ. 2 Ακουγεται επισης και το ονομα του Fernando της Porto ..

magica juve είπε...

απο την στιγμη που ακουστικε αναμεσα στα ονοματα των ακουερο,μπενζεμα,τεβεζ το ονομα του ζαρατε εγω πιστευω οτι του χρονου θα παιζουμε με τον ζαρατε!!οχι οτι με χαλαει βεβαια αλλα δεν ειναι ουτε αγκουερο ουτε καν μπενζεμα..επισης πιστευω οτι οι μεγαλες μεταγραφες που λενε θα ειναι ο μπαστος ο πιρλο και ο ζαρατε!!!ΜΑΚΑΡΙ να διαψευτω αλλα νομιζω οτι δεν μπορουμε να "κλεψουμε" παιχτες οπως ο ριμπερι και ο αγκουερο απο ρεαλ τσελσι και σια...

yotaras είπε...

Τζουτζαααααααααααααακ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΧΤΕΣ!!!

Οχι Χαινζε ρε!Τελειομενος παιχτης ειναι αυτος!