Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Με 5άρα αποχαιρέτισε τη Siena o Conte

Με ένα ηχηρό 5-0 επί της τέταρτης στη βαθμολογία Varese, αποχαιρέτισε χθες βράδυ το γήπεδο της Siena ο Antonio Conte (το τελευταίο ματς της σεζόν είναι εκτός έδρας). Εμφανώς συγκινημένος και συνοδευόμενος από την κόρη του Vittoria (Νίκη), ο Conte έκανε το γύρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους που είχαν κάθε λόγο να τον ευγνωμονούν για την επιστροφή της Siena στη μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: La Stampa

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα...Κοντε λοιπον.....Ελπιζω να μην βγει σαν την περιπτωση Φεραρα και μαλλον δεν θα βγει γιατι ο Κοντε εχει μια εμειρια ο Τσιρο δεν ειχε τωρα την αποκταει.....Gobbo μου ειχες πει οτι παρακολουθεις τον νεο προπονητη μας για πες μας ποια ειναι τα συμπερασματα σου?

mike_bianconero

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ξέρει τη δουλειά του (δεν είναι Ferrara). Έχει το dna Juve (αυτό το ξέραμε, βέβαια). Το αν θα τα καταφέρει, εξαρτάται από τη διοίκηση: πόσο θα ενισχυεθί η ομάδα, πόσο θα τον στηρίξει. Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ βασικό να μεταδώσεις στους παίχτες τη νοοτροπία νικητή -και από αυτή την άποψη είναι πολύ χρήσιμο να έχεις στην ομάδα παίχτες σαν τον Pirlo.