Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

O Florian Meyer διαιτητής στο Juve-Fulham

Ο Γερμανός Florian Meyer ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στη Juventus και τη Fulham, δυο ομάδες με τις οποίες ο διεθνής ρέφερυ δεν έχει προηγούμενα. Ωστόσο, αρκετοί από τους διεθνής azzurri της Juventus τον είδαν στο γήπεδο στο Italia-Bulgaria 2-0 κατά το οποίο 7 bianconeri προσημείωσαν την πρόκριση στο Μουντιάλ με γκολ των Grosso και Iaquinta. Είχε σφυρίξει, επίσης, το 3-1 των azzurri επί των Νήσων Φαρόε στα προκριματικά του τελευταίου Euro. Σε συλλογικό επίπεδο, οι Ιταλοί φίλαθλοι τον είδαν στο Milan-Zurich 0-1 στο Champions League, σε μια εντός έδρας ισοπαλία της Fiorentina με την Gronigen (1-1 το 2007/2008) και σε μια ευρεία νίκη της Roma, 4-0, επί της Vardar το 2003/2004.
(Update 10/3) Επόπτες στο παιχνίδι θα είναι οι Sonke Glindemann και Holger Henschel, τέταρτος διαιτητής ο Knut Kircher και επόπτες περιοχής οι Babak Rafati και Peter Gagelmann.

Θα λείψουν F.Melo-D.Murphy

Από το παιχνίδι της Πέμπτης θα απουσιάσουν ο Felipe Melo (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες κατά του Ajax) και ο Danny Murphy, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση που χάρισε στους Άγγλους την πρόκριση επί του Shakthar Donetsk. Και οι δυο παίχτες θα επιστρέψουν για τη ρεβάνς στο Λονδίνο.

Πηγές: uefa.com, worldreferee.com, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: