Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Del Piero: "όταν οι tifosi επιτίθενται σε έναν συμπαίκτη μου, νιώθω χτυπημένος ο ίδιος"

To επεισόδιο σε βάρος του Zebina (η αστυνομία εντόπισε ήδη τον ultra που τον χτύπησε), προκάλεσε την αποφασιστική αντίδραση του capitano ενώ και ο Roberto Bettega αντέδρασε αιχμηρά σε ακραίες εκφράσης αντίδρασης.
Ο capitano, που συναντήθηκε με αντιπροσωπεία φιλάθλων έξω από το ξενοδοχείο, την ώρα της έντονης αντίδρασης κατά της ομάδας, ξεκαθάρισε πως ό,τι συνέβη σε βάρος του Zebina "εμένα δεν μου αρέσει κατά κανένα τρόπο. Δεν συμμερίζομαι και δεν μου φαίνεται ο σωστός τρόπος και τονίζει πράγματα όχι σωστά για τους tifosi που δεν είναι όλοι έτσι" είπε για να τονίσει στη συνέχεια ότι νιώθει πιο υπεύθυνος: "όταν οι tifosi επιτίθενται σε έναν συμπαίκτη μου, νιώθω χτυπημένος ο ίδιος. Ήταν μια λάθος κίνηση σε ένα πρωινό γεμάτο από απίστευτες εντάσεις. Αλλά την ένταση και την απογοήτευση των φιλάθλων τις συμμεριζόμαστε και εμείς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και δεν λέμε ότι κάνουν λάθος. Είμαστε οι πρώτοι που είμαστε απογοητευμένοι γιατί οι προσδοκίες αυτού του campionato ήταν πολύ διαφορετικές. Τώρα ελπίζουμε οι tifosi να μας δώσουν ένα χεράκι".

Bettega: αναρωτήθηκα να παίζαμε εντός ή εκτός έδρας...

"Στο εξωτερικό του σταδίου το κλίμα δεν ήταν αποδεκτό", τόνισε από πλευράς του στο "Juventus Channel" o Roberto Bettega που διαφοροποίησε την αμφισβήτηση εντός του γηπέδου: "οι παρόντες ήταν σωστά κριτικοί αλλά μπόρεσαν και να tifare και να εκτιμήσουν την προσπάθεια να νικήσουμε, με τις δυσκολίες που δεν κρύβουμε", είπε ο Bettega και αναφέρθηκε στο "πνεύμα αυτοθυσίας" παιχτών όπως ο Zebina και ο F.Melo: "υπάρχει επαγγελματισμός", συμπλήρωσε για να επανέλθυει στις παλαιότερες χειρονομίες των δυο: "οι χειρονομίες είναι καρποί του εκνευρισμού και δεν δικαιολογούνται αλλά πρέπει να ειδωθούν σε σχέση με την προσπάθεια του παίχτη να δώσει το μάξιμουμ. Αυτό που γίνεται έξω, όμως, μας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Οι παίχτες, τουλάχιστον, σε αυτή τη φάση έδωσαν ένα σημάδι επαγγελματισμού. Έπαιξαν το παιχνίδι χωρίς να αφεθούν να επηρεαστούν από ό,τι συνέβαινε έξω από το γήπεδο. Είναι σωστό να αμφισβητείς αλλά κάποιες υπερβολές υπήρξαν. Δεν αναφέρομαι μόνον στο χαστούκι στο Zebina. Ανεβαίνοντας στο πούλμαν, αναρωτήθηκα αν παίζουμε εντός έδρας ή εκτός. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι είναι η Juve, τι πρέπει να κάνει η Juve, τι ιστορία έχει η Juve, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τα καταφέρνει. Αλλά η αμφισβήτηση πρέπει να εκφράζεται μέσα σε σωστά όρια".

Πηγή: Tuttosport

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bettega: αναρωτήθηκα να παίζαμε εντός ή εκτός έδρας...

Na anarotithite prota pou katanthsate thn omada kai meta na xete tetoies esoterikes anazhthseis!
dimitris thess

bianconero78 είπε...

οχι ρε παιδια αυτα δεν ειναι ωραια πραγματα.ειπαμε ενταξει μην τους πλακωσουμε κιολας ασπρομαυρα φορανε.στην τελικη ο ζεμπινα φταιει που ειναι αμπαλος η αυτοι που τον εφεραν?υπομονη να ρθει το καλακαιρι,8 αγωνες εμειναν

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όταν ο Bettega λέει: "Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι είναι η Juve, τι πρέπει να κάνει η Juve, τι ιστορία έχει η Juve, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τα καταφέρνει. Αλλά η αμφισβήτηση πρέπει να εκφράζεται μέσα σε σωστά όρια", προσωπικά δεν νιώθω ότι μπορώ να πω τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως μπιανκονερο78!και γω παρασυρομαι πολλες φορες και χαρακτηριζω παικτες μας αλλα δεν φταινε αυτοι οσο οι ανικανοι που τους φερανε!
δημητρης θες