Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Επάνοδος Palladino, παραχώρηση Criscito; Οι γερμανοί θεωρούν ότι έκλεισε ο Gourcuff

Μια μεταγραφή-επάνοδο προαναγγέλει το "Tuttosport": υποστηρίζει ότι η Juventus να εξαγοράσει το άλλο μισό του Raffaele Palladi­no "θυσιάζοντας" τον Domeni­co Criscito τον οποίο, μάλιστα, η Genoa φαίνεται έτοιμη να δώσει στην Inter.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζήτημα των συνιδιοκτησιών ανάμεσα στους δυο συλλόγους συμφωνήθηκε τις προηγούμενες μέρες όταν Bettega και Secco επέλεξαν από τους δυο τον Palladino, που θα κληθεί να "κληρονομήσει" τη θέση -και τίποτα παραπάνω- του Pa­vel Nedved. Για να τον επαναφέρεο στο Τορίνο, η Juventus φέρεται να προχώρησε σε οικονομική τακτοποίηση με τη Genoa που με τη σειρά της μελετά, δίνοντας τον διεθνή πλέον Criscito στην Inter, να πετύχει έκπτωση για τον Suazo και ενδεχομένως να φτάσει στον Quaresma.

25+5 ek. στη Bordeaux και 4,2 στον 23χρονο Γάλλο

(Update) Το γερμανικό site "4-4-2" υποστηρίζει ότι για τη Juve αποτελεί "απόλυτη προτεραιότητα" ο πρώην Milan Yoann Gourcuff της Bordeaux. Το γερμανικό site επικαλούμενο πηγές των bianconeri, υποστηρίζει ότι η συμφωνάι πρακτικά έκλεισε για 25 εκ. (συν 5 σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League) και μισθό 4,2 εκ. για τον 23χρονο Γάλλο.

Πηγή: Tuttosport

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

An isxuei einai tragiko lathos!omada pou paizei me deceglie kai cannavaro einai ntropi na afhnei diko ths paikth na paei sthn inter!
dimitris thess

Krike The Best είπε...

Ποτε Μου Δεν Ειχα Σε Μεγαλη Εκτιμηση τον Palladino που οσες ευκαιριες πηρε στην Juve δεν της εκμεταλλευτηκε.. αντιθετα με τον Criscito που πηρε ελαχιστες και απο ενα λαθος σε ενα ματς με την Roma τον εδωσαν πισω στην Genoa..Πιστευω οτι ο Criscito ειναι πιο χρησιμος στην ομαδα απο τον Palladino...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ, Krike The Best