Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Καλά νέα για τον Chiellini

Το βραδάκι ο Giorgio Chiellini υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον καθηγητή Carlo Faletti στην κλινική Fornaca. Η εξέταση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο, επιβεβαίωσε ότι είχαν ήδη εντοπίσει οι γιατροί της ομάδας, δηλαδή ότι δεν υπάρχει τραυματισμός του τένοντος στον αριστερό μηρό. Στο site της Juve δεν γίνεται καμία αναφορά όσον αφορά στους χρόνους αποθεραπείας και επανεμφάνισης αλλά οι πρώτες διαρροές που εμφανίστηκαν στα αθλητικά sites κάνουν λόγο για μια βδομάδα stop: ο Zaccheroni φαίνεται ότι θα χάσει τον διεθνή αμυντικό για το πρώτο παιχνίδι με τη Fulham και για το κυριακάτικό με τη Siena.

Επανεμφάνιση Caceres στο παιχνίδι προπόνησης

με τη Berretti όπου σκόραραν "Brazzo", Iaquinta
Επανέρχεται ορεξάτος ο Camoranesi

Στη σημερινή προπόνηση, χαλάρωση για όσους βρέθηκαν στο Franchi ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν ένα ματς με τη Berretti (6-0). Το ευχάριστο νέο είναι ότι στην ομάδα έπαιξε και ο Caceres, μαζί με τους Grygera, Cannavaro, Camoranesi, Poulsen, Paolucci και τους Salihamidzic και Iaquinta που σκόραραν. Δεν κατέβηκαν στο γήπεδο Sissoko, Melo, Buffon, Del Piero και De Ceglie, που έμειναν στο γυμναστήριο ενώ ο Marchisio έμεινε σπίτι λόγω φαρυγγίτιδας.
(update 9/3) Τα καλά νέα για τον Zaccheroni έρχονται και από τον Camoranesi που έδειξε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και να συνεννοείται και να εναλλάσσεται πολύ καλά με τον Caceres δίνοντας δύναμη και φαντασία στο δεξί άκρο της ομάδας.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Makari na mhn xreiastei na leipsei parapano paixnidia giati einai o monos amuntikos aksias pou exoume!thn pempti prepei nikh me "0" pathitiko oposdipote!
dimitris thess