Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ξέσπασμα Zaccheroni για το παραμύθι της ευνοημένης Juventus ενώ τα media συναγωνίζονται σε anti-Juve γελοιότητα

Το γκολ του Diego κανονικό, της Fiorentina όχι αλλά αυτοί αναρωτιούνται πώς... ο επόπτης είδε ότι ο Βραζιλιάνος καλυπτόταν!...
Ξέσπασε ο Zaccheroni με τη συνεχή στοχοποίηση της Juventus που συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι με τη Fiorentina όπου ο Prandelli διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ που δεν δόθηκε στον Keirrison ενώ άλλοι έφτασαν να βγάλουν οφσαιντ το γκολ του Diego που έφερε το 1-0 (η φωτογραφία αποτυπώνει τη στιγμή που ο Candreva κάνει την άσιστ: ο Gobbi καλύπτει τον Diego). "Στο γκολ που φάγαμε χθες υπήρχαν δυο παίχτες οφσάιντ, κυρίως ο Gilardino", είπε (φαίνεται και στη δέυτερη φωτογραφία που δημσοιεύει η "Tuttosport") και συμπλήρωσε: "Οι άλλοι κλαίγονται πάντα, εμείς δεν κλαιγόμαστε ποτέ αλλά μερικές φορές πρέπει να υπογραμμίζουμε τα πράγματα", τόνισε στον "Sky" ο Zaccheroni, απαντώντας.

Αρκετά πιά με αυτό το "η Juve βοηθιέται",
στο γκολ της Fiorentina υπήρχαν δυο παίχτες οφσάιντ

Και συνέχισε αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Keirrison: "ο Manninger είχε προβάδισμα, ο Chiellini δεν είδε τον τερματοφύλακα και μπήκε στη μέση για να προλάβει με κεφαλιά την μπάλα. Όταν πάς έτσι, αναπόφευκτα απλώνονται τα χέρια. Και έπειτα το φάουλ προφανώς γίνεται εκτός περιοχής. Το λέω ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και όχι ως προπονητής της Juve. Αλλά το φαινόμενο να κλαίγεσαι για τις αποφάσεις των διαιτητών που αφορούν στη Juve έγινε έθιμο", τόνισε ο Zac επισημαίνοντας ότι "αυτό με τη Juve που τη βοηθάνε οι διαιτητές είναι μια σταθερά του ιταλικού πρωταθλήματος. Την επέβαλαν κάποιοι που δεν ήταν καν παρόντες στα παιχνίδια και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί", είπε "αθώα" για να καταλήξει: "δημιούργησε ένα κλίμα καχυποψίας γύρω από τα παιχνίδια μας που γίνονται πολύ δύσκολα ως προς τη διαχείρισή τους από τον διαιτητή. Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε φορά που υπάρχει ένα ύποπτο επεiσόδιο, πάνε κατά της Juventus".

Γελοιότητες και αθλιότητες των media

(Update) H γελοιότητα που πολύ σωστά κατήγγειλε ο Zac έχει ακόμα χειρότερο πρόσωπο: υπήρξαν σχολιαστές και δημοσιογράφοι που θέλησαν να στηρίξουν το παραμύθι της ευνοημένης Juventus κατηγορώντας τον επόπτη που... είδε ότι ο Diego καλυπτόταν! Δηλαδή, πώς πρόλαβε και το είδε σε φυσικό χρόνο, αναρωτιόταν! Θα προτιμούσαν, φυσικά, να είχε ακυρωθεί το κανονικό γκολ της Juve για ένα ανύπτρακτο οφσάιντ.
Δεν σταματάει εκεί η γελοιότητα, σε κάποια θέματα γίνεται αλητεία: στο Franchi, οι γνωστοί ultrà viola άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της Liverpool και να απαριθμούν με χαρά ένα προς ένα τα ονόματα των νεκρών μας στο Heysel... Ε, αυτό το γεγονός επισημάνθηκε από ελάχιστα media. Αλλά και κάποιοι απ' αυτούς που το επισήμανανε (και το καταδίκασαν, δεν γινόταν και αλλιώς), πώς το έκαναν; Ξεκινώντας το άρθρο τους (και βγάζοντας τίτλο) από... μια tifosa bianconera που συνελήφθη προσπαθώντας, λέει, να περάσει κροτίδες μέσα στο βρακί!

Πηγή: Tuttosport, La Repubblica, Ju29ro.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα φίδια κολοβά αυτοί οι viola.Αν μπορούσαν ας τα έβγαζαν πέρα μόνοι τους με τους δικούς μας και όχι να κάνουν τάχα μου αδερφοποίηση με τη Liverpool.Αλλά όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Και τον Πραντέλι,που έχει φάει ψωμί στην ομάδα,τον "κόλλησαν"και αυτόν με τη μιζέρια τους και κλαίγεται στα media.Α ρε που κατάντησες