Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Στη Juve ανησυχούν για την κατάσταση του Chiellini. Αύριο οι εξετάσεις

Ανησυχία για τον Chiellini στη Juventus που επέστρεψε σήμερα το πρωί στις προπονήσεις στο κλειστό του Vinovo μιας και έξω χιόνιζε. Ο "βράχος" της άμυνας βγήκε από το Franchi με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αναμένεται αύριο να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν την κατάσταση. Αν επισήμως η Juve δεν ανακοινώνει τίποτε άλλο, ανεπίσημα εκφράζονται φόβοι για θλάση που θα οδηγούσε ίσως και σε ένα μήνα stop. Και αφήνονται αιχμές κατά του Lippi που τον κράτησε στο παιχνίδι και στα 90' του ματς με το Καμερούν. "Τον καταλαβαίνω, είχε μόνο αυτό το τεστ πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ και ο Giorgio είναι νέος", σχολιάζει ο Zaccheroni προσπαθώντας να κατεβάσει τους τόνους και αναποφύγει την πολεμική με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ωστόσο, ο Zaccheroni δεν κρύβει την ανησυχία του για την απώλειεα σε αυτό το κρισιμότατο διάστημα της σεζόν.
Αντίθετα με τον Chiellini, καμιά ανησυχία δεν υπάρχει για την κατάσταση του De Ceglie που βγήκε χτυπημένος από το χθεσινό παιχνίδι.

Zaccheroni: ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτε σοβαρό

(Update) Μιλώντας στον "Sky" ο Zaccheroni εξέφρασε την ελπίδα να μην είναι τίποτε σοβαρό: "θα ήθελα να περιμένω την μαγνητική τομογραφία μιας και σήμερα φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα. Ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτε σοβαρό και επειδή ο Cannavaro δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σερί", είπε. Το site της "Tuttosport" απέσυρε την αρχική πρόβλεψη για ένα μήνα stop με νέο τίτλο: "πρόβλημα σοβαρό αλλά όχι δραματικό".

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Ας ελπίσουμε να μην επαληθευτούν οι φήμες για θλάση. Χρειαζόμαστε όσο τίποτα τον Γιώργαρο για την συνέχεια!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όσο τίποτα, Παναγιώτη. Ας ελπίσουμε!