Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Σενάρια ανταλλαγής Diego-Ribery με τη Bayern από την Ισπανία και μεταγραφής του F.Melo στην Arsenal

Οι Ισπανοί ταράζουν τα μεταγραφικά νερά της Juventus. Ο "Mundo Deportivo" αναφέρει πως το παιχνίδι της Bayern με τη Fiorentina την Τρίτη στη Φλωρεντία είναι καθοριστικό για το μέλλον του Ribery στο Μόναχο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Bayern θα συναντηθεί με τους ατζέντηδες του26χρονου Γάλλου γνβωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουν καθώς γι' αυτόν ενδιαφέρονται Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United αλλά και η Juventus. Και ενώ οι Βαυαροί φέρονται να βλέπουν προς την πλευρά του σέρβου Milan Krasic της Cska Moskva, ο "Mundo Deportivo" υποστηρίζει ότι ο άσος της Juventus στην διαπραγμάτευση λέγεται Diego: η Juventus έχει προτείνει την ανταλλαγή (συν χρήματα, προφανώς) του Diego, τον οποίο πολιορκούσε η Bayern ως την τελευταία στιγμή, με τον Ribery... Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου γράφτηκε ότι ο John Elkann θα πρότεινε στην διοίκηση των Βαυαρών διαπραγμάτευση για τον Ribery.

Wenger για F.Melo: ταλέντο που αξίζει προσοχής...

Αλλά και το άλλο θερινό απόκτημα της Juventus, που δεν έπεισε, ο Felipe Melo βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας με αφορμή νέες δηλώσεις του Arsène Wenger που μετά το ματς της Τρίτης στο "Emirates" ανάμεσα σε Βραζιλία-Ιρλανδία (2-0) παραδέχθηκε ότι είχε προσπαθήσει να πάρει τον Βραζιλιάνο από τους viola και τόνισε ότι εξακολουθεί να τον θεωρεί "ταλαντούχο παίχτη που αξίζει προσοχής". Σε αυτό το πλαίσιο άρχισαν να ακούγονται ιδέες για ανταλλαγή του με Van Persie, Clichy ή Sagna...

Πηγές: Mundo Deportivo, La Stampa, Tuttosport

3 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Προσωπικά θεωρώ πολύ καλό το deal για τράμπα Diego-Ribery. Όταν ο γάλλος είναι υγιής μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Θυμόμαστε όλοι την παρουσία του στον αγώνα στο Μόναχο με την Juventus φέτος. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν έρθει το σύστημα θα αλλάξει μια και καλή σε 4-4-2 ή 4-3-3, κάτι που εμένα προσωπικά με ικανοποιεί.

Θέλω όμως και ένα ακόμα χαφ-εξτρέμ με τις ικανότητες του Ribery. Ποιος θα είναι αυτός δεν ξέρω. Με δύο σούπερ σταρ στα άκρα θα μπορούμε να σμπαραλιάσουμε όλες τις άμυνες.

Όσον αφορά τώρα για την παραχώρηση του Melo δεν μπορώ να πω ότι είμαι είτε υπέρ είτε κατά. Κάπου στην μέση παραμένω. Θεωρώ τα χαρακτηριστικά του ιδανικά για έναν ανασταλτικό μέσο (δυνατός, με πάθος και πόρωση) αλλά δε μας τα έδειξε την φετινή χρονιά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Εννοείτε ότι ΟΠΟΙΑ κίνηση και να γίνει, είτε για παίκτη που πρόκειται να αποκτηθεί είτε που θα αποδεσμευτεί, θα πρέπει να παρθεί με τον μελλοντικό προπονητή της ομάδας. Τώρα Pradelli θα λέγεται, Hiddink θα λέγεται, Benitez θα λέγεται δεν ξέρω. Απλά θα πρέπει να αποφασίσει ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ τις κινήσεις που θα γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο μελο μια χαρα παικταρας ειναι αυτοι που δεν ξερουν να τον αξιοποιησουν ειναι οι υπευθυνοι!οπως και οι οπαδοι που νοσταλγουν ζαννετι(αν εχουν το θεο τους)!
δημητρης-θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Παναγιώτη, ο Hiddink πάει στην Τουρκία και τώρα συζητά μήπως οι Ρώσοι του δώσουν άδεια στο Μουντιάλ και μόνο να προπονήσει την Ακτή Ελεφαντοστού του Drogba.

Δημήτρη, ο εύθραυστος σαν ποτήρι Zanetti θα ήταν βολικό να είχε μείνει και αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον Melo -εκείνος ήταν από τους λίγους που μας είχαν μείνει και ήξερε να βγάζει μακρινή κάθετη μπαλιά/