Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Προχωρά η συνεννόηση με Prandelli;

Ο αποκλεισμός της Fiorentina άνοιξε ξανά το δρόμο για τη συνεννόηση με τον Cesare Prandelli αν και, σύμφωνα με την "Tuttosport", διερευνάται και η πιθανότητα του Allegri, του Del Neri, του ίδιου του Zaccheroni αλλά και του Capello. Το σημαντικότερο, όμως, που προκύπτει από το σημερινό δημοσίευμα αφορά στον προϋπολογισμό για τις μεταγραφές που φέρεται να τέθηκε υπόψη του Prandelli στις προ μηνός συνομιλίες του με Bettega αλλά και Blanc: κάτι παραπάνω από τα περυσινά 50 εκ. Αν η διαχείριση τους, σε συδυασμό με παραχωρήσεις, γίνει σωστά και με οπτική στο μέλλον, μπορεί να αποδώσει...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Prandelli φέρεται να έδωσε την κατ' αρχήν διαθεσιμότητα μου και να συζήτησε και με κάποιον νομικό, πιθανόν τον αρμόδιο γι' αυτά Briamonte, αλλά χωρίς να υπογράψει κάποιο προσύμφωνο αφού είναι δεμένος ακόμα με τη Fiorentina με την οποία θα πρέπει να συζητήσει όπου να 'ναι -ήδη ο Corvino ανακοίνωσε ότι θα συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του που όμως δεν φαίνεται πιθανή όχι μόνο ασυμφωνιών με τον Corvino αλλά επειδή οι viola έχουν περιορίσει τα διαθέσιμα κεφάλαια και, κατ' επέκταση, και τις φιλοδοξίες τους.

Ο Allegri στη Fiorentina;

(Update 12/3) Το "TuttoMercatoWeb" μετέδωσε ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Cagliari, Cellino ενημέρωσε τον προπονητή του, Massimo Allegri ότι η Fiorentina ενδιαφέρεται γι' αυτόν εφόσον φύγει ο Prandelli -κάτι που φέρεται να ενθουσίασε το νεαρό προπονητή. Το site υπσοτηρίζει ότι εφόσον η Fiorentina πουλήσει τον Frey για να εισρεύσουν λεφτά στα ταμεία, ο Allegri θα έπαιρνε μαζί του και τον Marchetti, αναπληρωματικό του Buffon στην Εθνική -θα ήταν, προφανώς, το αντάλλαγμα που ζητά η Cagliari η οποία έχει υψώσει την τιμή του νεαρού...

Πηγές: Tuttosport, La Nazione

3 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Προσωπικά θεωρώ τον Prandelli έναν πολύ καλό τεχνικό που σίγουρα θα τον ήθελα στην ομάδα μας. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα διατεθούν περισσότερα από 50 εκατομμύρια για μεταγραφές. Με αυτά τα χρήματα, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε Πρωτάθλημα και Champions League (που θα βγούμε, δεν πιστεύω να γίνει η στραβή γιατί τότε είμαστε σφιχτά). Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έπαιρνε τον Prandelli και αυτός να έφερνε μαζί του και κανά Jovetic και Vargas. Πριν από όλα προέχει η πρόκριση στο Europa League και το σημερινό ματς με την Φούλαμ στο Τορίνο.

Fino alla fine, Forza JUVE!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη την ιδια ακριβως εντυπωση μου προκαλεσε και μενα το ενδεχομενο να διατεθουν 50 μυρρια!θα μου επιτρεψετε να μην το πιστευω αυτο αν δε το δω και εμπρακτα το καλοκαιρι!
δημητρης-θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προφανώς, Δημήτρη: μέχρι να δούμε, δεν πιστεύουμε!