Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Marchionni: θέλουμε το Κύπελλο

"Είμαι ικανοποιημένος που σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι μιας και ένα γκολ εκτός έδρας είναι πάντα σημαντικό αλλά όπως και να έχει θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί η Lazio περνά μια πολύ καλή στιγμή. Εμείς προερχόμαστε από την ισοπαλία με την Inter, αποδείξαμε ότι είμαστε ζωντανοί και θέλουμε να προκριθούμε και να πάμε στον τελικό": ο Marco Marchionni, σκόρερ του γκολ στο 1-2 με τη Lazio στη Ρώμη είναι σαφής. Και αφού επισημαίνει ότι τα παιχνίδια με τη Lazio είναι πάντα πολύ δύσκολα αφού τα δίνουν όλα κατά της Juventus, τονίζει ότι στους bianconeri έμεινε ουσιαστικά ως μοναδικός στόχος το Κύπελλο: "είχα σκεφτεί το Κύπελλο από την αρχή γιατί γνωρίζαμε ότι ήταν μια χρονιά φορτωμένη και αντιληφθήκαμε αμέσως ότι αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα στο πρωτάθλημα ή στο Champions League, προχωρώντας στο Κύπελλο θα είχαμε έτσι κι αλλιώς την ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι σημαντικό".
Επισημαίνεται ότι η Lazio είναι πιθανό να μην έχει στην διάθεσή της για τη ρεβάνς της Τετάρτης τον Pandev λόγω τραυματισμού.

Nedved, Trezeguet:
ζέσταμα και μετά γυμναστήριο

Κανονικά έγινε η προπόνηση απ' όλους στο Vinovo. Ωστόσο, ο Nedved (λόγω μιας κλωτσιάς στο γόνατο) και ο Trezeguet (λόγω μιας ελαφριάς ενόχλησης) μετά το ζέσταμα με τους υπόλοιπους, δεν πήραν μέρος στο οικογενειακό διπλό αλλά συνέχισαν στο γυμναστήριο. Κατά μέρος προπονήθηκαν και οι Ekdal και Zebina ενώ στο διπλό πήρε μέρος και ο Yago από την Primavera όπως και ο νεαρός Silvestri, αμυντικός της Berretti.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: