Σάββατο 4 Απριλίου 2009

4-1 της Primavera επί της Pisa και πρωτιά με έναν αγώνα λιγότερο!

Κατά τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε η Primavera το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι: 4-1 την Pisa πριν το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Πέμπτη κατά της Piacenza. Με τη σημερινή της νίκη η Juventus διατήρησε την πρωτιά και (update 5/4) μάλιστα έμεινε μόνη πρώτη μετά το 2-2 της Sampdoria με τη Genoa έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο! [1] "Από εδώ ως το τέλος του πρωταθλήματος θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, να δούμε αν θα τα καταφέρουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς ο Maddaloni, προπονητής των νεαρών.
Η Primavera άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 8', με τον Alcibiade από μπαλιά του Rossi αλλά στη συνέχεια έριξε το ρυθμό και έτσι η Pisa, που είχε κλειστεί και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση, ισοφάρισε στο 41'. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι νεαροί bianconeri επιτάχυναν με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα μετά από 5' με κεφαλιά του Daud (από σέντρα του Yago), να χάσουν πολλές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ μέχρι το 78' όταν ένα χέρι σε μπαλιά του Daud έφερε το πέναλτυ: Esposito και 3-1. Το τελικό 4-1 υπέγραψε ο Ariaudo με κεφαλιά -ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά το γκολ με την Εθνική Νέων!

[1] Η βαθμολογία: Juventus 46 βαθμοί (1 ματς λιγότερο), Siena 45, Sampdoria 44, Empoli 43, Genoa 41, Bologna 31, Sassuolo και Torino 28, Modena 25, Pisa 24, Livorno 23, Parma 22, Piacenza 21 (1 ματς λιγότερο), Grosseto 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: