Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

O Gava διαιτητής στο Juventus-Lecce που τελικά θα παιχτεί ενώπιον κοινού

Ένας νέος διαιτητής, ο 35χρονος Gabriele Gava απ' το Conegliano, τη γενέτειρα του Del Piero (με βοηθούς τους Simone Ghiandai και Michele Giordano και τέταρτο διαιτητή τον Andrea Romeo) ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ματς της Juventus με τη Lecce (update) που τελικά θα διεξαχθεί παρουσία κοινού καθώς η έφεση κατά της τιμωρίας του γηπέδου για τις ρατσιστικές ιαχές κατά του Balotelli έγινε αποδεκτή από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής το οποίο ανέστειλε ως τις 15 Μαϊου την εκτέλεση της ποινής προκειμένου να του κατατεθεί το σκεπτικό της απόφασης στον προηγούμενο βαθμό. Η νέα συνεδρίαση ορίστηκε για τις 14 Μαϊου.

1 νίκη, 1 (άδικη) ισοπαλία με τον Gava

Ο Gava έχει μόνο δυο προηγούμενα με τη Juventus, στο πρωτάθλημα 2007/08: Juventus-Livorno 5-1 και Parma-Juventus 2-2 -σε εκίνο το ματς ο διαιτητής ακύρωσε κανινικότατο γκολ του Iaquinta στις καθυστερήσεις στερώντας τη Juventus από μια πολύτιμη νίκη την ώρα που κυνηγούσε την Inter... Είχε βγάλει και 3 κόκκινες: 2 στην Parma (η δέυτερη στις καθυστερήσεις) και μία στον Chiellini που κουτούλησε τον αντίπαλο που είχε κλαδέψει και αποβλήθηκε επίσης γιατί πήγε να χειρονομήσει κατά του διεθνούς αμυντικού...

2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες για τη Lecce με τον Gava

(Update) Πέντε προηγούμενα με τη Lecce έχει ο Gava εκ των οποίων μόνον ένα φέτος: το εντός έδρας 0-0 με τη Reggina. Αυτή ήταν η μόνη ισοπαλία καθώς στα άλλα 4 ματς η Lecce σημείωσε 2 νίκες (με Frosinone και Piacenza, στη Serie B) και 2 ήττες (με τη Lazio και, πάλι την Piacenza στη Serie B).

Πηγές: aia-figc.it, JuWorld.net< Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: