Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ο σύμβουλος του Trezeguet επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Chelsea αλλά και του παίχτη για την Αγγλία...

Όταν ο πρόεδρος της Juventus, Giovanni Cobolli Gigli απάντησε χθες ότι "δεν του προκύπτει" να υπάρχει πρόταση της Chelsea για τον Trezeguet, δεν έλεγε εντελώς ένα διπλωματικό ψεματάκι... Ο Antonio Caliende, που δεν είναι ακριβώς ατζέντης αλλά σύμβουλος του παίχτη για θέματα που αφορούν στο μέλλον, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον "τόσο της Chelsea όσο και άλλων τριών, σημαντικών, εγγλέζικων συλλόγων και δεν σας κρύβω ότι ο David θα πήγαινε ευχαρίστως να παίξει στην Αγγλία. Είναι ένα πρωτάθλημα που τον παθιάζει και στο οποίο θα μπορούσε να εκφραστεί κατά τον καλύτερο τρόπο", είπε.

"Τώρα για τον David προέχει το scudetto,
γι' αυτό αναβάλλαμε για μετά τη συνάντηση με τη Juve
από την οποία, πάντως, μπορέι αν προκύψει και ανανέωση
"

Παράλληλα, ο Caliende επισήμανε όμως ότι για τον Trezeguet "αυτό που προέχει τώρα είναι το scudetto. Θέλει να πιάσει την Inter και δεν έχει πρόθεση να σκεφτεί ο,τιδήποτε άλλο. Να γιατί η συνάντηση με τη Juventus προσδιορίστηκε για αργότερα. Τότε θα είναι πιο σαφείς και οριστικές οι προσφορές που λαμβάνουμε", διευκρίνισε λέγοντας ακόμα ότι οι σχέσεις με τη διοίκηση της Juventus οι σχέσεις είναι πολύ καλές "και δεν πρόκειται να τους κρύψουμε τίποτα. Γνωρίζουν ποιά είναι η κατάσταση αλλά και αυτοί τώρα θέλουν να συγκεντρωθούν στο scudetto". Άρα, δεν μιλάμε ακόμα για (συναινετικό) διαζύγιο; "Και μπορεί και να μην μιλήσουμε για διαζύγιο. Όταν θα συναντηθούμε σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε και το θέμα της παραχώρησης αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την υπόθεση από εκείνη τη συνάντηση να προκύψει μια ανανέωση συμβολαίου. Επαναλαμβάνω, οι σχέσεις με τη Juventus είναι άριστες και ο David αγαπάει αυτό το σύλλογο, το πρόβλημα τώρα είναι να καταλάβουμε τι συμφέρει περισσότερο και στις δυο πλευρές και το λέω με απόλυτη ηρεμία. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να συμπεριφερθούμε ως τέτοιοι"...

Secco: είμαστε ευγνώμονες στον David

(Update) "Για τον David, όπως και για όλους όσους δέχτηκαν να κατέβουν στη Serie B, τρέφουμε μια ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και γι΄αυτό λόγο δεν θα τους πουλήσουμε ποτέ από δική μας αυθόρμητη θέληση. Είναι διαφορετικό αν θελήσουν οι ίδιοι να ζητήσουν να φύγουν αλλά, προς στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό", δήλωσε στo "24oredisport.com" ο αθλητικός διευθυντής της Juventus Alessio Secco. Η δήλωσή του θα μπορούσε να ισχύει και για τον Buffon που έχει δηλώσει πως αν φτάσει μια τρελή προσφορά... Στην ίδια συνέντευξη, ο Secco επανέλαβε ότι η Juventus δεν θα αλλάξει τον Ranieri -"δεν τον ακουμπάει κανείς"- ενώ αναγνώρισε πως ενδιαφέρεται για Cassano, D.Silva, Diego τονίζοντας πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης πρέπει να αξιολογηθεί προσεχτικά κάθε κίνηση.

Sagna για τη δεξιά πλευρά;

(Update) Η "Parisien" υποστηρίζει ότι η Juventus βρίσκεται στα ίχνη του Bacary Sagna της Arsenal, που θεωρείται ότι θα ήταν ιδανικό δίδυμο με τον Grygera για τη δεξιά πλευρά.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: