Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Moggi: δεν θα δεχθώ ποτέ παραγραφή

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Juve ρίχνει το γάντι και στην Ομοσπονδία δηλώνοντας πως θα δεχθεί να καταθέσει σε τυχόν δίκη για την διαγραφή του αρκεί να ανοιχτή στα media "ώστε όλοι να μάθουν για τι πραγματικά κατηγορούμαστε"
"Παραγραφή στη δίκη της Νάπολη. Δεν θα δεχτώ ποτέ. Θέλησαν τη δίκη και τώρα ειναι σωστό να φτάσουμε σε βάθος" δήλωσε ο Luciano Moggi στην εκπομπή "Ieri, Moggi e domani" σχολιάζοντας ένα από τα επίφοβα σενάρια που κυκλοφορούν εν αναμονή της εκδίκασης της ένστασης κατά της προέδρου του δικαστηρίου Casoria από τους εισαγγελείς -να σημειωθεί πως η Casoria έλαβε ήδη τη μετάθεσή της αλλά πήρε άδεια να ολοκληρώσει τη δίκη.

Το γάντι στην Ομοσπονδία


Στην ίδια εκπομπή, ο Moggi σχολίασε τις φήμες για κλήση του από την Ομοσπονδία (Figc) για την εκδίκαση της πρότασης οριστικής διαγραφής του από τα αθλητικά μητρώα που ανοίγει την προοπτική της διεξαγωγής, ουσιαστικά, μαις αθλητικής δίκης. Σχετικά με αυτή την προοπτική, και αφού είπε ότι δεν έλαβε ακόμα καμιά κλήση, ο πρώην γενικός διευθυντής της Juventus είπε ότι, μιας και δεν μετείχε "στο μεγάλο τσίρκο 2006 όπου σε λίγες μέρες καταστράφηκε η Juventus και χτυπήθηκαν οι παράγοντές της", "αυτή τη φορά δεν θα δίσταζα να συμμετάσχω σε αυτές τις επιπρόσθετες δίκες αρκεί όμως η Ομοσπονδία να δώσει τη δυνατότητα στις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, in primis στο Radio Radicale (σ.σ. είναι ο σταθμός του Ριζοσπαστικού Κόμματος που αναμεταδίδει τη δίκη στη Νάπολη) να παραστούν στο γεγονός προκειμένου όλοι οι φίλαθλοι και μη να μάθουν για τι πράγμα πραγματικά κατηγορούμαστε. Θα συμμετάσχω μόνον υπ' αυτούς τους όρους, άλλωστε δεν πιστεύω ότι ζητάω πολλά".

Κλήση από Figc για 19 Μαϊου


(Update 19/4) Η Figc όρισε την ακρόαση των Moggi, Giraudo, Mazzini με αντικείμενο τη διαγραφή τους, για τις 19 Μαϊου.

Πηγή: tuttipazziperlajuve.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: