Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Επάνοδος Del Piero σε 15 μέρες

Τελικά ο capitano χάνει το ματς με τη Roma αλλά και το επόμενο με τη Genoa. Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν στο site της Juventus αναφέρει πως η μαγνητική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Clinica Fornaca και το υπερηχογράφημα στο Istituto di Medicina dello Sport "ευτυχως απέκλεισαν σοβαρές μυϊκές κακώσεις: πρόκειται για μια επιμήκυνση του προσαγωγού του αριστερού μηρού, Οι χρονοι επανόδου προβλέπονται στις 15 μέρες". O Del Piero είχε νιώσει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και είχε εγκαταλείψει το γήπεδο στο τέλος του οικογενειακού διπλού.
Έτσι, ο Del Neri θα πρέπει να προετοιμασει την ομάδα χωρίς να έχει στην διάθεσή του δυο από τους παίχτες που πέραν των τεχνικών προτερημάτων τους, έχουν και την ικανότητα να παρασύρουν την ομάδα: Del Piero, Chiellini...

Πηγή: Juventus.com

14 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Oποτε και γνωριζουμε το αποτελεσμα του αγωνα με τη ρομα....
Οσο για τον κιελινι απο τη στιγμη που του ανανεωσε η ομαδα το συμβολαιο με υψηλοτερες απολαβες χορευει συνεχως ζεμπεκικο.
Δεν αξιζει τα λεφτα που παιρνει,και κατα τη δικη μου αποψη αν ερθει 1 καλη προταση θα τον πουλησουν(και τον μπουφον) και καλα θα κανουν.
Αντε γιατι πολυ τους ανεχτηκαμε...
Οποιος δεν μπορει η δεν θελει στα τσακιδια.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Tο αποτέλεσμα θα το δούμε.
Όσον αφορά τον Chiellini, θεωρώ λίγο άδικο να τον κατακρίνουμε με αφορμή έναν τραυματισμό και σε κάθε περίπτωση να του απευθύνουμε (και αυτό αφορά και τον Buffon) ένα "στα τσακίδια". Ακόμα και αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, θεωρώ ότι οφείλουμε σεβασμό για όσα έκαναν. Και με όποιον είναι να χωρίσουν οι δρόμοι, ας χωρίσουν ήρεμα, με τιμή.

mike_bianconero είπε...

Πε Κωσταντινε αγορι μου πας καλα???Πες μου λιγο επικοινωνεις με το περιβαλλον???βλεπεις Ιταλικο πρωταθλημα???Το οτι ειναι πεσμενος ο Κιελινι ενας απο τους καλυτερους αμυντικους του κοσμου και μελλοντικη σημαια της ομαδας σου δε σημαινει οτι πρεπει να πουληθει ημαρτον!Οσο για τον Μπουφον εχω βαρεθει να πηγαινει μια στη Μαν Γιου μια στη ΜΙλαν και τωρα στη Ρομα.....

Κωνσταντινος είπε...

Ο κιελινι και περσι τα ιδια χαλια ειχε οποτε για μενα δεν δικαιολογειται, και στη τελικη τι εχει προσφερει, τι εχει κανει για τη γιουβεντους ?
Εδω που εχει φτασει το χρωσταει στη βαρια μας φανελα και σε κανενα αλλο,περσι φωναζε για νεο συμβολαιο ειδαλως θα σκεφτοταν ακομη και την εξοδο,ηθελε περισοτερα χρηματα του τα δωσαμε ,αυτος τι προσφερε στην ομαδα ?
Τιποτα...
Για το μπουφον δεν μπορω να πω κατι τετοιο αλλα εχω βαρεθει να τον ακουω (μια θα φυγει μια θα μεινει,ειναι συνεχεια τραυματιας),οποτε αν θελει να φυγει ας φυγει αλλωστε σε μια μετρια ομαδα (οπως ειμαστε αυτη τη στιγμη) δεν μπορει να κανει πια τη διαφορα,ας τη διαλυσουμε αυτη την ομαδα(ας κρατησουμε μονο 2-3 παικτες )και να τη φτιαξουμε απο την αρχη.
Ο μονος που αξιζει τα λεφτα που παιρνει ειναι ο αρχηγος και ας ειναι 37 χρονων.
Και το λεω εγω που φωναζα πως η ομαδα θελει ανανεωση και πως ο Αλεσαντρο θα επρεπε να σταματησει το ποδοσφαιρο.
Αραγε σε ποια θεση θα ειμασταν χωρις αυτον φετος ????
Αστο καλυτερα....
Οσο για το αποτελεσμα που ειπα παραπανω,πραγματικα δεν με ενδιαφερει το αν θα κερδισουμε η χασουμε γιατι ειναι πια αργα για εμας,βλεπω σχεδον καθε βδομαδα αυτη την ομαδα (να τη βαφτισει κανεις) και με πιανει καθε φορα πονοκεφαλος με τη μπαλα που παιζει,βαζουμε γκολ και δεν το πανηγυριζω,τρωμε γκολ παλι τιποτα αλλα τι να κανω μου εχει γινει συνηθεια ...

Un Gobbo ad Atene είπε...

mike_bianconero, μια άποψη έχει ο άνθρωπος και δικαιούται να την έχει, μη σφαχτούμε και μεταξύ μας!

mike_bianconero είπε...

Οκ ρε Gobbo απλα πρωτη φορα βλεπω φιλαφλο της Γιουβε να κραζει τον Κιελο που πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε εναν σεντερ μπακ που θα επεζε βασικος σε οποιοδηποτε ομαδα του κοσμου κι αν πηγαινε(εκτος απο Μπαρτσα)που μεχρι και αριστερο μπακ επαιξε φετος και ασσιστ εβγαλε το παθος που εχει αυτος το εχουν λιγοι φιλε Κωσταντινε που θελεις να φυγει και λες πως δεν προσφερε τιποτα εισαι αν μη τι αλλο υπερβολικος.....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στα ιταλικά forum δεν είναι και τόσο σπάνια αυτή η θέση. Χωρίς "τσακίδια" αλλά η ουσία που διατυπώνεται, αυτή είναι: κριτική για τις εμφανίσεις του και κάποιοι τάσσονται και υπέρ της παραχώρησής του έναντι ενός καλού ποσού. Για τον Buffon αυτό το ρεύμα είναι ακόμα πιο ισχυρό και επειδή είπε ότι πρέπει να αφήσουμε την calciopoli πίσω μας (την είχα μεταφέρει τη θέση του).

magica juve είπε...

ο κιελο δεν επαιξε μεχρι και αριστερο μπακ...ειναι αριστερο μπακ και τον καναμε σεντερ μπακ..φετος φταιει στα περισσοτερα γκολ που εχουμε δεχτει και περσυ ξεχωρισε γτ ηταν ο λιγοτερο κακος απο ολους τους υπολοιπους..κατα την γνωμη μου αν ερθει καλη προταση ας τον δωσουν...το ιδιο ισχυει και για την αλλη "σημαια" και μελλοντικο αρχηγο της ομαδας τον μαρκισιο...καλος,μαχητικος αλλα στην καλη γιουβε δεν θα ηταν ουτε 18αδα...τωρα για τον μπουφον το μονο που με κανει να τον θελω ακομα στην ομαδα ειναι που στην καλυτερη περιοδο της καριερας του εμεινε στην γιουβε...αγωνιστικα δεν αγγιζει στο ελαχιστο τον μπουφον που γνωρισαμε και τραυματιζετε συνεχεια...αν ο ιδιος θελει να μεινει στην γιουβε ας βαλει αρχικα ενα τελος σε ολα τα δημοσιευματα και μετα ας προσπαθησει να γινει ο μπουφον που αγαπησαμε..αλλιως μαλακια που δεν τον δωσαμε στην σιτυ οταν τον χρυσαγοραζε..

mike_bianconero είπε...

Μαλιστα ολοι αυτοι οι αμπαλοι ομως Gobbo λενε πως δεν ειχε και αξιους συμπαραστατες τα τελευταια τουλαχιστον 2 χρονια στην αμυνα???και οτι ηταν ο μοναδικος που κρατουσε την αμυνα???με ποιον να παιξει φετος?τον Γκριγκερα τον Γροσσο τον Τραορε παλι καλα που ηρθε ο Μπονουτσι και κατι πηγε να γινει αλλα οταν δεν εχεις ακρα τι να κανεις...ή περσυ που ηταν ακομα χειροτερα με παρτενερ τους προαναφερθεντες αμπαλους σε συνδιασμο με τον Λεγκροταλιε?Ολα αυατ δεν τα σκεφτονται το μονο που σκεφτονται ειναι να κραξουν τον Κιελο......Οταν κανεις κριτικη σε καποιον πρεπει να σκεφτεσε και ολες τισ παραμετρους....

Κωνσταντινος είπε...

Ξερω οτι το συγκεκριμενο θεμα εχει περασει στην ιστορια αλλα θα ηθελα να απαντησω στον mike αν μου το επετρεπες.
mike δεν καταλαβαινω αυτο που γραφεις,δηλαδη επειδη ο κιελινι ειναι παικτης της γιουβε και εγω ειμαι φιλαθλος της θα πρεπει να γραφω και να λεω οτι ειναι παικταρας ? Συγνωμη τοτε αν ειμαι αντικειμενικος.
Ο παικταρας φαινεται μεσα στο γηπεδο και ο κιελινι δεν ειναι (τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια),αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την αποδοση του μαλλον δεν εισαι σε θεση να ξεχωριζεις τους παικταραδες απο του απλα καλους παικτες.
Αυτα παντα συμφωνα με τη δικη μου αποψη,οσο για το αν μπορει να παιξει σε οποιοδηποτε ομαδα,σιγουρα οχι (αλλα στη μπαρτσα μπορει εναντι του πουγιολ)...
Και κατι τελευταιο,εχω χασει μονο 1 παιχνιδι της ομαδας φετος οποτε εσυ αν τα ειδες ολα και ο κιελινι εβγαζε ματια σε αυτο που εγω εχασα (γιουβε- μιλαν ) τι να πω μαλλον θα εχεις δικαιο...

Παναγιώτης είπε...

Δυστυχώς μάγκες φέραμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τους εαυτούς μας να σχολιάζουμε τις δηλώσεις του Gigi, το συμβόλαιο και τις εμφανίσεις του Γιώργου και το γεγονός ότι ο Αλεκάρας τραβάει μόνος του το κουπί αυτού του καραβιού στα 37 του...

Αντί να σχολιάζουμε για το που θα πανηγυρίσουμε το 30ο και το ασημένιο αστεράκι για το 10ο, αλλά και για την εκδρομή που θα διοργανώναμε στο «Νόου Καμπ», το «Ολντ Τράφορντ» και το «Βεστφάλεν».

Μόνο εμείς φταίμε γιατί το ΚΑΣΤΡΟ έπεσε από ΜΕΣΑ (όπως άλλωστε όλα τα κάστρα στην ιστορία).

mike_bianconero είπε...

Κωσταντινε πρωτον δεν ειπα πως ο Κιελο βγαζει ματια ειπα πως ειανι ο καλυτερος αμυντικος σου....Δευτερον,με εκανες και γελασα ποιος δεν ξερει να ξεχωριζει τους παικταρδες εγω?η εσυ που μου τον εβαλες και στην θεση του Πουγιολ?...Τριτον,το ξαναλεω για καποιους που δεν καταλαβαινουν προφανως,αν ειχε αξιους συμπαραστατες στην αμυνα(και οταν λεω συμπαραστατες εννοως στα πλαγια)τοτε θα εδειχνε την πραγματικη αξια του.....

Κωνσταντινος είπε...

Στην μπαρτσα το 1 σεντερ μπακ ειναι ο πικε και το αλλο ο πουγιολ(οταν δεν ειναι τραυματιας) και οταν λειπει αυτος παιζουν οι μιλιτο, αμπινταλ, εσυ αν παρακολουθεις αλλη ομαδα ειναι δικο σου προβλημα.
Οποτε να ξερεις τι θα πρεπει να γραψεις πριν το κανεις...

Κωνσταντινος είπε...

Αυτος ηταν και ο λογος που σου ειπα πως ο κιελινι παιζει στη μπαρτσα (γιατι εκτος του πικε και του μιλιτο κανενας απο τους αλλους δεν ειναι σεντερ μπακ αλλα παιζουν κατα αναγκη).
Δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε ρηξη με κανενα,απλα λεω τη γνωμη μου οπως κι εσυ.