Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Andrea Agnelli στο Vinovo

Δυο μέρες πριν την αναμέτρηση με τη Lazio, το βράδυ της δευτέρας στη Ρώμη, την προπόνηση παρακολούθησε ο Andrea Agnelli ο οποίος βρήκε στο Vinovo το Nedved και τον Paratici και στη συνέχεια έμεινε και γευμάτισε με την ομάδα με την οποία προπονήθηκε μαζί για πρώτη φορά και ο Fabio Quagliarella που, βέβαια, ακολούθησε προσωποποιημένο πρόγραμμα. Αντίθετα, στο γυμναστήριο έμεινε ο F.Melo ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Marchisio που χτύπησε στο ματς με την Catania -το κατά πόσο θα μετάσχει στο παιχνίδι με τη Lazio θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση. O Andrea Agnelli είχε και μια μακρά συνομιλία με τον Luigi Del Neri μετά την προπόνηση.

Chiellini: θέλω να παίξω στο νέο στάδιο

Matri: ελπίζω να μείνω στη Juventus


(Update) "Οι φήμες για μεταγραφή; Μπορώ να τις καρανοήσω αλλά θα μείνουν τέτοιες. Θέλω να μείνω εδώ και να αγωνιστώ στο νέο στάδιο" διαβεβαίωσε, μέσω Sky Sport 24, o Giorgio Chiellini και αφού τόνισε όλοι οι παίχτες θέλουν να μπουν στο νέο στάδιο και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Juventus με στόχο την κορυφή, προανήγγειλε την επιστροφή του στο γήπεδο με τη Lazio κάνοντας μάλιστα και ένα προγνωστικό: ότι θα σκοράρει ο ίδιος και ο Krasic, "2-1 όπως στον πρώτο γύρο. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κατά ενός αντιπάλου που τα πηγαίνει πραγματικά καλά. Αρκεί να σκεφτούμε ότι την περασμένη κυριακή, για κάποια λεπτά ήταν ακόμα και τρίτη, μπροστά από την Inter" που απόψε πάντως νίκησε (όπως και η Napoli) κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την έξοδο στην Champions. Πάντως, από την άλλη πλευρά, και ο Reja θέλει νίκη για τη Lazio του, ώστε να κυνηγήσει την Champions, και μάλιστα λέει ότι θα ήθελε νίκη στις καθυστερήσεις για να εκδικηθεί την ήττα στο Τορίνο στο 94'... Ο Chiello εξήγησε ακόμα ότι τελικά δεν έπαιξε κατά της Catania γιατί ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι και προτιμήθηκε να μην διακινδυνεύσει.
Την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα εξέφρασε και ο Matri όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό: "με ενδιαφέρει αλλά όχι τώρα γιατί έφτασα στη Juve, που ήταν ο στόχος μου και θέλω να μείνω", είπε για να τονίσει: "ελπίζω να μείνω στη Juventus". Παράλληλα, απάντησε ότι "δεν είναι αλήθεια ότι θα προτιμούσα τη Milan (σ.σ. όπου μεγάλωσε). Μετά από τρισήμιση χρόνια στη Σαρδηνία δεν είχα προτιμήσεις: έφτασε η Juventus και πραγματικά δεν μπορώ να παραπονεθώ".

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

1 σχόλιο:

mike_bianconero είπε...

Λοιπον κανονιστε να νικησετε την Λατσιο την Δευτερα ρεμαλια γιατι την αντιπαθω και εχω και γενεθλια! :P