Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Juventus στην κλήρωση για τους Ομίλους του Champions League 2009/10

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, όπως και πέρυσι, θα αντιμετωπίσει η Juventus την κλήρωση για τους Ομίλους του Champions League η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μερικές ώρες -μαζί της, αυτή τη φορά, και η Inter...

Barca, Chelsea, Manchester στο πρώτο γκρουπ

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, οι υποψήφιες αντίπαλοι θα βγουν ανάμεσα στις Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Sevilla (την οποία νίκησε το καλοκαίρι η Juventus στο "Peace Cup"), Bayern Munchen και Arsenal -σε αυτό το γκρουπ βρίσκεται και η Milan αλλά σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα μπει στην κληρωτίδα αντιμέτωπη με ομάδες της χώρας της.

Ποιές ομάδες δεν θα βρει στο δρόμο της η Juventus

Στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την ίδια, και επομένως εκτός κληρωτίδας, βρίσκονται οι: Olympique Lyonnais (Lyon), Real Madrid, Cska Moscva, Porto, Az Alkmaar, Glasgow Rangers και, βέβαια, η Inter που δεν μπορεί να είναι αντίπαλος των bianconeri σε αυτή τη φάση.

Atletico, Γάλλοι, Ουκρανοί, Ολυμπιακός στο τρίτο γκρουπ

Από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, η μόνη ομάδα που αποκλείεται να κληρωθεί με τη Juventus, ως προερχόμενη από την ίδια χώρα, είναι η Fiorentina που πριν από λίγο απέκλεισε τη Sporting φέρνοντας 1-1 στη Φλωρεντία μετά το 2-2 στη Λισαβώνα. Υποψήφιοι αντίπαλοι των bianconeri απομένει να είναι οι: Ολυμπιακός, Olympique de Marseille (με προπονητή τον Didier Deschamps), Dynamo Kyiv, Girondins de Bordeaux, Besiktas, Stuttgart και Atletico Madrid.

Wolfsburg, η δυνατή των "αδύνατων"

Τέλος, από τις ομάδες του τετάρτου γκρουπ δυναμικότητας, τις θεωρητικώς πιο αδύναμες, η πιο επικίνδυνη είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας, η Wolfsburg. Μαζί της: Standard de Liège, Zürich, Rubin Kazan (πρωταθλήτρια Ρωσίας), Unirea Urziceni (Ρουμανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος, για πρώτη φορά), Maccabi Haifa (Ισραήλ) και Debreceni (Ουγγαρία).

Πηγές: uefa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: