Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Καμία ανησυχία για F.Melo, Diego ενόψει Roma

Η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση, με την Bordeaux στις 15 Σεπτεμβρίου στο Τορίνο, απέχει ακόμα πολύ και στο ενδιάμεσο υπάρχουν δυο παιχνίδια στη Ρώμη, με Roma, Lazio. Γι' αυτά ακριβώς προετοιμάζει την ομάδα ο Ciro Ferrara και τα νέα από το Vinovo ενόψει του κυριακάτικου ματς με τη Roma (που χθες βράδυ, με ένα καθαρό 7-1, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ομίλους του Europa League, όπου κληρώθηκε με Βασιλεία, Fulham και Cska Sofia) είναι καλά: Felipe Melo και Diego ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αλλά η κατάστασή τους, όπως επισημάνθηκε στο site του συλλόγου, "δεν δημιουργούν ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης με τη Roma". Καλά τα νέα και για τον Salihamidzic που δούλεψε στο γυμναστήριο και "η διαθεσιμότητά του θα αξιολογηθεί κατά την τελευταία προπόνηση, το Σάββατο το πρωί".

Ντέρμπυ για Bordeaux, Bayern το Σαββατοκύριακο
Ο Arjen Robben στη Βαυαρία για 25 εκ.

Πάντως, παράλληλα με το πρωτάθλημα το τεχνικό τιμ του συλλόγου θα ρίξει μια ματιά και στις αντιπάλους στην Ευρώπη που αυτό το Σαββατοκύριακο δίνουν κρίσιμα ματς. Στη Γαλλία την Κυριακή η ήδη πρωτοπόρος Bordeaux (3 νίκες σε τρία ματς) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Marseille του Didier Deschamps.
Ντέρμπυ το Σάββατο στη Γερμανία με τη Bayern (που έχει 2 βαθμούς σε 3 ματς) να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Wolfsburg. Οι Βαυαροί θα έχουν στη διέθσή τους το νεό τους απόκτημα, τον Arjen Robben που απέκτησαν πριν από λίγο από τη Real Madrid για 25 εκ.
Στο Ισραήλ, 2η αγωνιστική και η Maccabi Haifa (που κέρδισε το πρώτο ματς) αγωνίζεται το Σάββατο εκτός έδρας με την Hapoel Ra’anana.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: