Τρίτη 17 Απριλίου 2012

O Del Piero έχει διαψεύσει τα περί αποχώρησης και μετά...

Αφού, από τις 14 Απριλίου διέψευσε την ψευδοσύνοψη του βιβλίου που εμφανίστηκε στο web και αναπαρήχθη και απο υποτιθέμενα σοβαρά ειδησεογραφικά sites και έδωσε στη δημοσιότητα την πραγματική σύνοψη του νέου του βιβλίου: "Παίζουμε ακόμα", προχώρησε σε συνέντευξη για το μέλλον με δόσεις παρελθόντος...
Στο web βιάστηκαν (και χωρίς καμία διασταύρωση έσπευσαν να αναπαραγουν την υποτιθέμενη είδηση και κάποια σοβαρά, υποτίθεται, ειδησεογραφικά sites): επικαλούμενα μια υποτιθέμενη σύνοψη του νέου βιβλίου του Alessandro Del Piero που θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, τον εμφάνισαν να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη Juventus, τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει συνεχώς πως το θέμα της καριέρας του θα αντιμετωπιστεί μετά τη λήξη της σεζόν. Έτσι το staff του, ελάχιστες ώρες μετά, ήδη από τις 14 Απριλίου, δημοσίευσε στο επίσημο site του, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η ψευδοσύνοψη, μια διάψευση ("κυκλοφορεί μαι σύνοψη που δεν είναι πιστή στο περιεχόμενο και με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να αποδοθεί στον Alessandro Del Piero") και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα το πραγματικό κείμενο της σύνοψης:
"Σύνοψη: είκοσι χρόνια από το ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού κέρδισε (και έζησε) τα πάντα με τη φανέλα της Juventus και της εθνικής Ιταλίας, ο Alessandro Del Piero ζει μια περίοδο αλλαγής (στροφής) της καριέρας του. Έχει ακόμα θέληση να ζήσει για τα καλά τα τελευταία του χρόνια ως ποδοσφαιριστής αλλά και την εμπειρία να εμπιστευτεί ένα πρώτο ισολογισμό στις σελίδες ενός φρέσκου βιβλίου, καθαρού και πυκνού σε νοήματα, έντονου. Έτσι ο Del Piero αποφάσισε να μοιραστεί ό,τι έμαθε από το ομορφότερο άθλημα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που τον οδήγησε όλα αυτά τα χρόνια: των αξιών του σκοπεύει να μεταφέρει, μακάρι σε όποιον ονειρεύεται να φορέσει εκείνη τη φανέλα με το νούμερο δέκα".
Όσο πλησιάζουμε στο στόχο οι προβοκάτσιες πληθαίνουν με στόχο έναν και μοναδικό: την ηρεμία της ομάδας. Το συμβόλαιο του capitano λήγει φέτος. Το αν θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και θα ανανεωθεί θα κριθεί όταν έρθει η ώρα και όχι τη στιγμή της αγωνιστικής μάχης: το λέει ο ίδιος, ο Conte, ακόμα και ο σύλλογος που επισήμως δεν δείχνει να έχει αλλάξει στάση. Ο ίδιος, απόλυτα συνεπής σε αυτό, φροντίζει λοιπόν να λέει μόνον "παίζουμε ακόμα", χωρίς να προτρέχει για ο,τιδήποτε άλλο όπως θέλησαν να κάνουν οι καλοθελητές.

"Ονειρευόμουν να κλείσω στη Juventus"
Χωρίς συμβόλαιο από τις 30/6: με τρομάζει λίγο
είναι σα να φεύγω για δεύτερη φορά από το σπίτι

(Update) Στο μεταξύ, ο Tuttosport επανέρχεται ενόψει και της αυριανής έκδοσης Vanity Fair που έχει εξώφυλλο τον capitano που ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Juve: "ήταν αυτό που ονειρευόμουν. Αυτά τα είκοσι χρόνια ήταν πλούσια σε συγκινήσεις, με καταπληκτικές στιγμές και μερικές φορές σκληρές: ένιωσα την ανατριχίλα να γράψω σχεδόν όλα τα ασπρόμαυρα ρεκόρ. Τώρα πια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν".
Η τρέχουσα σεζόν είναι "η πιο πολύπλοκη της ζωής μου γιατί με έφερε απέναντι σε μια πραγματικότητα που δεν είχα γνωρίσει ποτέ: την πραγματικότητα όποιου ζει λίγο ή καθόλου. Κανείς δεν πιστεύει ότι αξίζει τον αποκλεισμό και παρ' ότι πιστεύα πάντα πως αν αγωνίζεται κάποιος άλλος αυτό σημαίνει ότι το αξίζει, αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάω και δεν αγωνίζομαι για τη θέση", αναφέρει ενώ μιλά και για την ανακοίνωση-υπενθύμιση από τον Andrea Agnelli ότι αυτή ήταν η τελευταία σεζόν: "Με εξέπληξε. Αλλά ένας capitano δεν πρέπει να ξεχνά τις υποχρεώσεις του και ό,τι αντιπροσωπεύει. Η Juventus τα δίνει όλα για να κερδίσει campionato και Coppa Italia. Δεν έχουμε ανάγκη από αντιπαραθέσεις, που επιπλέον δεν αποτέλεσαν ποτέ μέρος της καριέρας μου. Από τις 30 Ιουνίου θα είμαι χωρίς συμβόλαιο. Δεν ξέρω να φανταστώ το μέλλον μου, είναι μια αλλαγή τεράστια και λιγάκι με τρομάζει γιατί θα ήταν σαν να έφευγα για δεύτερη φορά από το σπίτι. Αλλά εγώ ζω σαν τα videogames που μου άρεσαν όταν ήμουν μικρός: ένα νέο επίπεδο να ξεπεράσω".
Προσωπική εκτίμηση-συμπέρασμα: ο capitano προσπαθεί να πετύχει την παράταση του συμβολαίου ασκώντας έναν "συναισθηματικό εκβιασμό" του συλλόγου με όχημα τους φιλάθλους -κάτι που έκανε και την προηγούμενη φορά. Προσωπικά θεωρώ ότι κάνει λάθος, ειδικά αν σηκώσει φέτος τους τίτλους που κυνηγάει η Juve δεν θα υπάρχει καλύτερη στιγμή για να κρεμάσει τα παπούτσια του...
Prandelli για Totti, Del Piero

(Update 18/4) "Πιθανές υποψηφιότητες του Totti και του Del Piero για το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Καλύτερα να μην ακούγονται κάποιες φήμες... Προφανώς όταν γίνεται λόγος για Totti και Del Piero θα έπρεπε όλοι να έχουμε το μέγιστο σεβασμό και όχι μόνο. Έδωσαν πολλά και πάντως θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα πολλά". Έτσι απάντησε ο Cesare Prandelli στο Roma Channel στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο προπονητικό κέντρο των giallorossi στην Trigoria και συμπλήρωσε πως για τις κλήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα "θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε αλλά οι αξιολογήσεις θα γίνουν όχι μόνον στη βάση της ηλικίας που αναγράφεται αλλά και του πρότζεκτ και της συνέχειας".

Συγχαρητήρια Blatter μέσω Twitter
και υπόδειξη ότι είναι υπόδειγμα επειδή έμεινε πιστός...

(Update 18/4, 2) "Συγχαρητήρια για την 700η Σου εμφάνιση με τη Juventus. Οι 700 εμφανίσεις είναι επίσης ένας μοντέλος εντιμότητας και αφοσίωσης προς ένα club. Εσείς είσαστε ένα παράδειγμα για τους νέους αυτού που μπορεί να επιτευχθεί μένοντας πιστοί σε αυτές τις σημαντικές αξίες": αυτό είναι το μήνυμα του προέδρου της Fifa, Blatter προς τον Del Piero μετά την 700η εμφάνιση με τη Lazio.
"Ju29ro: Juventus ή Delpierese?", ένα αιχμηρό σχόλιο εδώ.
Πηγή: alessandrodelpiero.com, Tuttosport

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ..!ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ CL ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ''ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ''!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ!!ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..!!

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Παναγιώτης είπε...

Δε θα διαφωνήσω Gobbo στο ότι ο capitano ποντάρει στην αγάπη των φιλάθλων για την ανανέωση του συμβολαίου του. Για αυτό άλλωστε θεωρώ πως βγήκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λάτσιο στο χόρτο για να τους χαιρετήσει.

Από εκεί και πέρα το να κατακτήσει ένα, δύο ή και κανένα τίτλο φέτος δε σημαίνει πως αναγκαστικά θα πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο ίδιος το έχει δηλώσει και το δείχνει έμπρακτα πως η μπάλα είναι η ζωή του.

Στην Γιουβέντους δε θα μείνει για τα χρήματα αλλά για την αγάπη που έχει αναπτύξει τόσα χρόνια και το γεγονός πως είναι η μία και μοναδική bandiera bianconero αυτή την στιγμή.

Σαν οπαδός της ομάδας που ασπάστηκα τα χρώματα της λόγω αυτού του ανθρώπου δεν μπορώ να τον δω σε άλλη ομάδα, ακόμα και στο MLS. Από εκεί και πέρα σαν φίλαθλος που τον λατρεύει σαν Θεό θέλω να συνεχίσει να παίζει μπάλα γιατί το πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να δώσει ακόμα πολλά πράγματα (αν όχι σαν βασικός).

Για ένα κολοσσιαίο σωματείο όπως είναι η Γιουβέντους θα είναι ντροπή να μη του προσφέρει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στο Τορίνο.

Θεωρώ ότι δεν θα έχει αντίρρηση και ο mister σε αυτό. Η επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ επιβάλει στο ρόστερ μας μεγάλους παίκτες και μεγαλύτερος από τον Αλέκο δεν πρόκειται να έρθει είτε λέγεται Καβάνι, είτε λέγεται Σουάρες.

Ο Ντελ Πιέρο μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα ακόμα τον σύλλογο και ας βρίσκεται σε αυτή την ηλικία. Η αναχώρηση του για άλλες πολιτείες θα στοιχειώνει για χρόνια τον Αντρέα Ανιέλι (τον οποίο και υποστηρίζω με κάθε δύναμη), ακόμα και αν επί της προεδρίας του ξεκινήσουμε μία νέα αυτοκρατορία.

Καλώς ή κακώς ο οπαδός δεν ξεχνάει τέτοιες κινήσεις.

Μακάρι να λυθεί το όλο θέμα και τον Μάιο μαζί με τους τίτλους να πανηγυρίζουμε και την ανανέωση του Αλεκάρα...

Αυτή είναι η άποψη μου.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Η υποκρισια και η αγνωμοσυνη πιασαν το απειρο!Αλλος ενας αναλωσιμος στην κρεατομηχανη,Κριμα για πολλα πραγματα...
Οταν φτανεις σε σημειο να σου δειχνουν την συμπεριφορα του μπερλουσκονι σαν προτυπο ηθικης και λογικης ο πατος ειναι απο πανω σου πλεον!

Sakis είπε...

Μπορεί να φαντάζει ιδανικό το τέλος της καριέρας του del Piero φέτος, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Αν αυτός γουστάρει να συνεχίσει να παίζει και του αρέσει έχει κάθε δικαίωμα. Όσον αφορά την ομάδα και την ανανέωση του συμβολαίου θεωρώ ότι κάποιους παίκτες δεν μπορείς και δεν πρέπει να τους διώξεις. Και ο del Piero είναι ένας από αυτούς. Εκτός από το ότι ποδοσφαιρικά είναι ακόμη αρκετά καλός, πράγμα που το απέδειξε άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια, αυτά που έχει προσφέρει στο σύλλογο είναι πολύ περισσότερα. Στο εξωτερικό, η δημοτικότητα της Γιούβε σε αυτόν οφείλεται κυρίως, άλλωστε και εμείς στην Ελλάδα το γνωρίζουμε καλά αυτό. Σκεφτείτε, τα τελευταία 20-25 χρόνια εχουμέ κερδίσει ένα μόνο τσάμπιονς λίγκ, ενώ η Μίλαν 5 και παρόλα αυτά έχουμε περισσότερους οπαδούς στο εξωτερικό. Πιστεύω λοιπόν ότι τα οικονομικά οφέλη και το κύρος που έχει προσφέρει ο del Piero στη Γιουβέντους είναι ανυπολόγιστα και εάν ο ίδιος το επιθυμεί πρέπει να του ανανεώνει το συμβόλαιο η ομάδα ακόμη και κουτσός να μείνει

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σέβομαι, τιμώ και αναγνωρίζω τον Del Piero αλλά δεν είναι ο αγαπημένος μου παίχτης: εξακολουθώ να έχω στην καρδιά μου παίχτες σαν τον Bettega, τον Furino, τον Scirea, τον Anastasi, τον Causio, τον Zoff, τον Altafini, παίχτες τις νιότης μου -το ίδιο φαντάζομαι ότι θα συμβεί και με σας. Μετά ήρθαν οι άλλοι.

Με το πέρασμα των χρόνων, είδα κάποιους από αυτούς να κρεμάνε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα μας και άλλους να φοράνε άλλες, ακόμα και αντίπαλες. Με το πέρασμα των χρόνων είδα κάποιους απ' αυτούς να μένουν φίλαθλοι της Juve και άλλους να επιστρέφουν στην υποστήριξη των ομάδων που στήριζαν από μικροί (αυτό το σέβομαι) ή τους έδωσαν ένα επαγγελματικό μέλλον.

Μετά από τόσα χρόνια, σέβομαι και τιμώ παίχτες αλλά ΔΕΝ ταυτίζω κανένα με τη JUVE. H Juventus είμαστε εμείς και μόνον εμείς, εμείς που χαιρόμαστε, αγωνιούμε, τρέχουμε πληρώνοντας από την τσέπη μας και όχι γεμίζοντας την τσέπη μας.

Η Juve θα συνεχίσει όπως έκανε μετά από όλους τους άσους που πέρασαν στα 115 χρόνια της. Τους ευχαριστούμε αλλά όταν έρχεται η ώρα, τους χαιρετάμε και συνεχίζουμε.

P.S. O Alessandro θα μπορούσε να σταματήσει στο ψηλότερο σημείο. Δικαίωμά του να θέλει να συνεχίσει να παίζει. Η Juventus, όμως, πρέπει να ανοίξει το νέο της κύκλο και δεν μπορεί να περιμένει... Αν θέλει να συνεχίσει, λοιπόν, ας το κάνει όπου θέλει. Απλά, δεν μπορεί αν μην αντιλαμβάνεται πως αν έπαιζε σε άλλη ιταλική ομάδα, θα χάλαγε μόνος του το μύθο του.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Το να ταυτιστει ενας παικτης με την ομαδα ειναι λαθος ποσο μαλλον για την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου!ΟΛΟΙ ειναι απο κατω της και κανενας δε πρεπει να βαζει το ονομα του μπροστα απο της Γιουβε!Θελωντας η μη ομως η ιστορια του και η προσφορα του τοσα χρονια εχει κανει το ονομα του ταυτοσημο με την Γιουβε στην συνειδηση των οπαδων και οχι μονο!

Ουτε εμενα ειναι ο αγαπημενος μου,δικος μου αγαπημενος ειναι ο Μπουφον και ο Αλεξ κλεινει την τριαδα των δικων μου αγαπημενων μετα τον Ρομπερτο Μπατζιο που με εκανε να ειμαι Γιουβεντους και εθνικη Ιταλιας!
Ας δουμε τι ακριβως ζηταμε εμεις(σχετικο το εμεις) απο αυτον πλεον....
Να μας παρει απο το χερακι και να μας κανει κυπελλουχους και πρωταθλητες!
Να μην παει σε αλλη ομαδα στην Ιταλια η ακομα και να αποσυρθει!
Να μην κανει δηλωσεις βγαζωντας πικρα γιατι ειναι συναισθηματικος εκβιασμος!
Σορρυ στην αντιθετη αποψη μερικων φιλων αλλα μιλαμε οτι Ανιελι και υποστηρικτες της αποφασεις του ειναι εκτος πραγματικοτητας και λογικης!

Δεν βλεπω να ηρθε κανενα πληρωμα του χρονου γιατι καθε φορα που παιζει εκθετει τους παντες με την αγωνιστικη κατασταση του αλλα ακομα και να ειχε ερθει απλα ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ με τον συγκεκριμενο και μονο!


Οταν συσσωμοι παλαιμαχοι παικτες,προπονητες,παραγοντες,νυν παικτες προπονητες και παραγοντες,η συντριπτικη πλειοψηφια οπαδων σου και κυριως αντιπαλων σου λενε οτι κανεις λαθος ο ΓΥΑΛΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΙΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ!Η ιστορια γραφει και δε συγχωρει και πρεπει να το λαβει καλα υποψιν του!

Αυτα!

Παναγιώτης είπε...

Σκεφτόμενος λογικά και κυρίως με γνώμονα την ομάδα δε θα διαφωνήσω στην άποψη σου Gobbo. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να ακούσουμε και την άποψη του mister για την ανανέωση ή όχι του Αλέκου. Επιβάλλεται να τοποθετηθεί για το αν τον χρειάζεται και του χρόνου, αν και η μέχρι τώρα χρησιμοποίηση του δείχνει πως προσπαθεί να μάθει στην Γιούβε πως είναι η ζωή χωρίς αυτόν.

Όπως και να έχει πάνω από όλα και όλους είναι η Γιουβέντους. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη/θεσσαλονίκη, πολύ καλά κάνεις και επισημαίνει ότι είναι "σχετικό το εμείς", ο καθένας μας έχει προφανώς τη δική του προσέγγιση. Με αυτό το δεδομένο, προσωπικά:

i. δεν περιμένω να μας πάρει από το χέρι και ούτε νομίζω ότι η Juve του Conte λειτουργεί έτσι: άλλωστε, εδικά στο πρωτάθλημα (στο Κύπελλο ο mister του έδωσε τον πρώτο λόγο), ο Alex "μας πήρε από χέρι" μόνο με τη Lazio

ii. ελπίζω να μην πάει σε άλλη ιταλική ομάδα για να μπορεί ΕΚΕΙΝΟΣ να εμφανίζεται για πάντα ως συνδεδεμένος με τη Juventus και μόνο. Η ευχή μου να κρεμάσει τα παπούτσια του, ειδικά αν φτάσουμε τους στόχους μας, διατυπώνεται και πάλι μόνον για τον ίδιο: θεωρώ ότι έτσι θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να καταλήξει Raul αλλά ακολουθώντας τα χνάρια του Boniperti.

iii. Όταν έγραφα για "συναισθηματικό εκβιασμό" δεν το έλεγα αρνητικά: θεωρώ θεμιτό να το κάνει. Η έμφαση της φράσης μου βρισκόταν στην εκτίμησή μου ότι έτσι προσπαθεί να παρατείνει το συμβόλαιο του.

Τα υπόλοιπα θα κριθούν από τη ζωή. Αν ο Alex συνεχίσει και μάλιστα παίζοντας κανονικά σε ομάδα αντίστοιχη (με CL και που να κάνει πρωταθλητισμό) τότε η ζωή θα έχει διαψεύσει όποιον, σαν εμένα, θεωρεί ότι δεν έχει πια συνεχόμενα 90λεπτα στα πόδια του. Με την ευκαιρία, οι περισσότεροι παλιοί παίχτες και παράγοντες που λένε να συνεχίσει ο Alex εκτιμούν ότι μπορεί να διαδραματίσιε ένα ρόλο Altafini (να μπαίνει αλλαγή), κάτι που είναι διαφορετικό και επιπλεόν δεν βλέπω να είναι στις φιλοδοξίες του, άλλο αν το αποδέχεται. Και ένας Del Piero που θα έβλεπε τον εαυτό του ισότιμο βασικό, εκτιμώ ότι δεν θα βοηθούσε στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας που να ανοίξει ένα νέο κύκλο.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Το οτι θελουμε οι περισσοτεροι να μεινει δε σημαινει οτι τον θελουμε βασικο ντε και καλα!Εγω δε τον ηθελα βασικο χρονια τωρα και αν θυμασαι καλα τα σχολια μου θεωρουσα τον κυριο υπευθυνο αυτον οταν πουληθηκε ο Ντιεγκο!Ουτε ο ιδιος πιστευει οτι μπορει να ανταπεξελθει ως βασικος και αυτο φαινεται απο την σταση του τοσο καιρο που γυαλιζε παγκο μη λεγωντας κουβεντα και μη δημιουργωντας το παραμικρο προβλημα!

Εγω θελω να μεινει σαν φορο τιμης στην ατελειωτη προσφορα του ,θελω να μεινει για τα ποιοτικα 20-30 λεπτα που κανει διαφορα οσο κανενας θελω να μεινει για να μαθει στους υπολοιπους τι σημαινει Γιουβεντους,νικητης,πρωταθλητης!

Αληθεια ο Μποριελο με τρια παιχνιδια αναλογα του Αλεξ τελευταια θα ειχε εξασφαλισει νεο συμβολαιο?

Η υποθεση Ραουλ εχει κοινα χαρακτηριστα υβρης της διοικησης τους με της δικιας μας αλλα και μια σημαντικη διαφορα!Οι οπαδοι τους σε ψηφοφορια που διενεργηθει θεωρησαν σωστο να φυγει ο Ραουλ και οχι καποιος αλλος(ανεκδιηγητοι) σε αντιθεση με τους δικους μας τιφοζοι που δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου και ξερουν να τιμουν την ιστορια τους!Ο Ραουλ μια χαρα εχει το κεφαλι του ψηλα και δε βλεπω διαφορους Μπενζεμα,Ντι μαρια και Ιγκουαιν να κανουν την τρελη διαφορα σε σχεση με τον ιδιο!

Ο Πανος εκανε σωστη παρατηρηση,η γνωμη του Κοντε ποια ειναι?Συμφωνει,διαφωνει,διαφωνει αλλα δε φερνει αντιρρηση στη διοικηση,ποια ακριβως?

Οτι ειναι να γινει θα γινει,ενας μηνας εμεινε αλλα αν δουμε μεστον ιουνιο τον Νεστα η Ζεεντορφ να μοστραρει την φανελα μας μη βγει κανενας και μιλησει για αλλαγη σελιδας και ανανεωση,η υποτιμηση της νοημοσυνης μας εχει και ορια!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν έχω πειστεί ότι έχουν βάση όσα γράφονται για το Nesta ή τον Seedorf. Μάλιστα ο Nesta διευκρίνιση σήμερα ότι δεν έρχεται, ότι δεν έχει ατζέντη και επομένως ξέρει καλά ότι κανείς δεν ήρθε σε επαφή μαζί του και ότι ο ίδιος "δεν έχει ανάγκη να πάει στη Juve ούτε η Juve έχει ανάγκη απ' αυτόν".

Νομίζω ότι τα σχετικά δημοσιεύματα μάλλον προσπαθούσαν να ασκήσουν ψυχολογική πίεση στη Milan (δες και τον τρόπο που αντέδρασε ο Gattuso) παρά ανταποκρίνονται σε κάτι.

kevez είπε...

ο Αλεξ είναι ένας λογικός και έξυπνος άνθρωπος και κατανοεί πως είναι σε μια ηλικία που δε μπορεί να παίζει συνεχόμενα 90λεπτα και να προσφέρει όσο και παλιά. Από εκεί και πέρα εάν ο ίδιος θέλει να μείνει στη Γιουβέντους, ΘΑ μείνει... δε γινεταί βάρος. ο Καπιτάνο άλλωστε είχε δηλώσει πέρσι πως θα ήθελε να υπογράψει εν λευκώ το τελευταίο του συμβόλαιο. Το μόνο που μένει είναι να τον καλέσει στο γραφείο του ο Ανιέλι να τον ρωτήσει τι ακριβώς θέλει και αυτό να γίνει. Αν θέλει να πάει στην Αμερική για αλλαγή, θα το κάνει, αν θέλει επίσης να παίξει κι άλλη μπάλα εκεί γιατί γουστάρει, ας το κάνει... αν όμως θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους και θέλει να συνεχίσει για έστω 1 ή 2 ακόμη χρόνια, δε γίνεται να του το εμποδίσει κανείς.

υγ: αν θέλετε τη δική μου γνώμη... να κλείσει τα 40, όντας ακόμη ποδοσφαιριστής της Γιούβε. io di te non mi stanco, saro sempre al tuo fianco.