Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

John Elkann: Scudetto ή Coppa Italia? Και τα δύο!

Εγκώμια σε Conte, ομάδα
"Scudetto ή Coppa Italia? Και τα δυο!": η απάντηση του John Elkann από τη συνέλευση μετόχων της Fiat. Απαντώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της μητρικής εταιρείας του συλλόγου και ξάδερφος του προέδρου Agnelli τόνισε πως η ομάδα "παίζει καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο αλλά, πρόσθεσε, όπως λέει ο Conte δεν είναι η ώρα να χαλαρώσουμε". Όσον αφορά τον χαραξτηρισμό των παιχτών της ομάδας από τον Conte ως 24 λεόντων, ο John Elkann είπε: "εγώ θα έλεγα 24 λιοντάρια που παίζουν σαν ένα λιοντάρι".

Καλύτερη άμυνα της Ευρώπης!

Με τα 17 τέρματα παθητικό μετά από 30 παιχνίδια, η Juventus έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη -και αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τους ίδιους παίχτες που έπαιζαν πέρυσι (συν Lichtsteiner/Caceres) καταλαβαίνουμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά του Conte.
H Juve είναι καλύτερη από τη Barcelona (με 22 τέρματα παθητικό, η καλύτερη άμυνα της Liga), καλύτερη από τη Manchester City (25 γκολ παθητικό, η καλύτερη άμυνα της Premier League), καλύτερη από τη Bayern M. (με 18 γκολ παθητικό οι βαυαροί έχουν την καλύτερη άμυνα στ Bundesliga), καλύτερη από την Toulouse (με 26 γκολ η καλύτερη άμυνα της Ligue 1). Μόνον η Porto έχει δεχτεί 17 γκολ αλλά σε 25, όχι σε 30 παιχνίδια όπως η Juve...

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

1 σχόλιο:

Σωτήρης είπε...

Μακάρι ο Conte να γίνει ο δικός μας Ferguson.Έχει ότι χρειάζεται ένας μεγάλος προπονητής δίψα,πάθος, τακτική γνώση. Σε ένα σύλλογο όπως η JUVE θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει ακόμα περισσότερο. FORZA JUVE!!