Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επιβεβαιώθηκε η διαγραφή Moggi, Giraudo...

Απορρίφθηκε η έφεση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο
Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν ξέφυγε από την πεπατημένη και επιβεβαίωσε την οριστική διαγραφή των Luciano Moggi, Antonio Giraudo και Innocenzo Mazzini (πρώην αντιπροέδρου της Figc) που είχε επιβληθεί τον Ιούνιο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι συνήγοροι των πρώην παραγόντων της Juventus είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο Στρασβούργο.

Moggi: Θα προσφύγω στο Στρασβούργο
Το ίδιο θα κάνει και ο Giraudo καταγγέλοντας
ολόκληρο το σύστημα απονομής Αθλητικής Δικαιοσύνης

(Update) "Θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (του Στρασβούργου), ως προς αυτό δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Θα διαβάσουμε το σκπετικό και την κατάλληλη στιγμή θα σχολιάσω" ήταν η απάντηση του Moggi το απόγευμα στα μικρόφωνα του adnkronos. Αντίστοιχη διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Giraudo, σύμφωνα με τους συνηγόρους του.
(Update 5/4) Με νεότερες δηλώσεις του ο Moggi χαρακτηρίζει "χωρίς αμφιβολίες, πολιτική την απόφαση" και επανέλαβε οτι θα πάει στο Στρασβούργο αφού "εδώ είναι μονίμως οι συνηθισμένες φάτσες". "Βρισκόμαστε μπροστά σε καταδίκες που δεν αντιστοιχούν στα γεγονότα", τόνισε θυμίζοντας ότι ακόμα και το σκεπτικό της απόφασης του ποινικού δικαστηρίου της Νάπολη αναγνώρισε πως δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα, δεν στήθηκαν οι κληρώσεις των διαιτητών ούτε έβγαιναν κάρτες κατά παραγγελία.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπεράσπιση του Antonio Giraudo: "θα καταγγείλουμε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την παρανομία ολόκληρου του κανονιστικού συστήματος της Αθλητικής Δικαιοσύνης, και των μηχανισμών των αθλητικών δικών, την αντίθεσή τους στις συνταγματικές αξίες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου", δήλωσε ο Andrea Galasso, συνήγορος του Giraudo, στο TuttoJuve.com.

Πηγή: Coni, TuttoJuve.com, sport.it.msn.com, La Stampa

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω ποτε οτι θα ξεσκεπαστει το farsopolis...μεχρι εδω παει το ζητημα!Εχω την εντυπωση ομως πως 3 πρωταθληματα μπορουν να μας τα δωσουν και προβλεπω οτι θα το κανουν...οπως μας πηραν αυτα που μας πηραν....με το δικο τους τροπο θα μας τα δωσουν....σωστα θεωρω πως πραττει η διοικηση με τον τροπο που χειριζεται την υποθεση!Τους πιεζει...και αυτο πιστευω οτι ειναι αυτο που απλα πρεπει να κανει..! ;-) Τα υπολοιπα θα τα κανουν αυτοι (μιλαν-ιντερ)..!Γιατι διαφορετικα αυτα που θα εχουν να χασουν θα ειναι περισσοτερα...!

ΥΣ Λετε να προτιμησουν να μας αποζημιωσουν...;Δεν πιστευω να το κανουν!Γιατι πως αλλιως εξηγουνται οι προσπαθειες να τα βρουν και να σταματησει το θεμα εκει....οσο συνεχιζονται οι ερευνες ειναι εις βαρος τους...οποτε εκει στηριζω το παραπανω σκεπτικο...

Σακης Θεσ/νικη

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καταλαβαίνω το σκπετικό σου, Σάκη Θεσ/νικη αλλά ως τώρα δεν είδαμε κανέναν να μας δίνει ο,τιδήποτε, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

Επιπλέον, άλλο η διαγραφή Moggi-Giraudo και άλλο η αθώωση της Juventus που ήρθε από το ποινικό δικαστήριο και αποτελεί ισχυρό όπλο στην προσφυγή του συλλόγου στα διοικητικά δικαστήρια και για την αποζημίωση.

Εδώ είμαστε και θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

κριμα τον ανθροπο... παντος θα τον θυμομαστε με τα καλητερα λογια πιστευω

John.The.Terrible

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ GOBBO...ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΥΣ 1 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ)!

ΥΣ 2 ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ)....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ... :-D


ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ