Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στις 21 Μαρτίου η έφεση του Giraudo. Απάντηση του συνηγόρου του στον Petrucci: χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη

Εισαγγελέας, ο σύζυγος της Casoria
Εξαιτίας μη νόμιμης ειδοποίησης αλλά και της απεργίας των δικηγόρων, η εκδίκαση της έφεσης του Giraudo και των υπόλοιπων κατηγορουμένων που είχαν καταδικαστεί πρωτοδίκως με συντετμημένη διαδικασία (όπου, στη δικογραφία υπήρχαν μόνον τα στοιχεία του 2006), αναβλήθηκε για τις 21 Μαρτίου.
Τους ελάχιστους δικηγόρους που βρέθηκαν χθες στην αίθουσα 314, όμως περίμενε μια έκπληξη: εισαγγελέας στο Εφετείο θα είναι ο Gerardo Arcese, που έχει πολύ καλή επαγγελματική φήμη (ενώ λέγεται, στους δικαστικούς κύκλους, πως είναι φίλαθλος της Napoli) και επιπλέον είναι ο σύζυγος της Teresa Casoria, της προέδρου του ποινικού δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση calciopoli.

Aπάντηση στον Petrucci

(Update) Στο μεταξύ, μέσω του συνηγόρου του Andrea Galasso, ο Giraudo απάντησε στη χθεσινή επίθεση του Petrucci στη Juve: "αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα αποτελέσματα των αγωνιστικών χώρων, απαντούν στο όνομα της Ομοσπονδίας και του Coni" είπε και παρομοίασε τις αναφορές Petrucci στους tifosi bianconeri με το παραμύθι του λύκου και του πρόβατου: "είναι σαν ο Petrucci να ζήτησε από τους tifosi juventini να δώσουν και το άλλο μάγουλο. Όχι, δεν μπορεί να είναι έτσι γιατί χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη και ως τώρα δικαιοσύνη υπήρξε πολύ λίγη. Όποιος παρακολούθησε προσεχτικά τις υποθέσεις, το γνωρίζει καλά".

Πηγές: Vecchiasignora.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: