Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Στις 29 Νοεμβρίου το Napoli-Juventus

Ακριβώς ένα μήνα μετά τη νίκη στο Μιλάνο επί της Inter... Οι αντιφατικές δηλώσεις δημάρχου-Napoli δείχνουν τι έγινε...
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 21.45, θα διεξαχθεί στο San Paolo το Napoli-Juventus που αναβλήθηκε χθες κατά τρόπο τουλάχιστον τραγελαφικό που εγείρει ερωτηματικά για τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν (αναλυτικά εδώ).
(Update 8/11) Σημειωτέον ότι, εκ των συτέρων, ο αθλητικός διευθυντής της Νapoli Riccardo Bigon, που μετείχε στη σύσκεψη, αναγκάστηκε να διαψεύσει δηλώσεις του δημάρχου της Νάπολη που για την απόφαση είχε επικαλεσθεί ενημέρωση της Napoli ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε κατάλληλη κατάσταση: "δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος μπορεί να υποστήριξε κάτι τέτοιο. Πάντως, εγώ ποτέ δεν υποστήριξα ότι στο γήπεδο δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν πιστεύω να είμαι χαζός και ξέρω τους κανόνες. Το να αποφασιστεί αν θα αναβληθεί ή όχι ένα ματς για ακαταλληλότητα του γηπέδου είναι αρμοδιότητα αποκλειστικά του διαιτητή", είπε θέλοντας να αποφύγει βαριά τιμωρία. Ωστόσο, οι δηλώσεις του άσχετου με τους κανονισμούς του δημάρχου, δείχνουν τι ειπώθηκε στη σύσκεψη και πώς στηθηκε η αναβολή...
Με την μετάθεση του αγώνα, η Juve θα βρεθεί να παίζει μέσα σε λίγες μέρες τρία παιχνίδια: το σάββατο 26 Νοεμβρίου (21.45) στη Ρώμη με τη Lazio για την 13η αγωνιστική, στις 29 με τη Napoli και την κυριακή 4 Δεκεμβρίου (στις 16.00) με την Cesena στο Τορίνο. Αντίστοιχα, η Napoli θα αγωνιστεί στο Μπέργκαμο με την Atalanta στις 26 (και όχι 27 όπως ήταν προγραμματισμένο) και μετά το ματς μες τη Juve, θα υποδεχτεί στο San Paolo στις 3 Δεκεμβρίου το Lecce. Υπενθυμίζεται πως η Napoli θα προέρχεται από παιχνίδι στο Champions League στις 22 Νοεμβρίου με τη Manchester City και θα ξαναπαίξει, το τελευταίο της παιχνίδι στον Όμιλο, στις 7 Δεκεμβρίου εκτός έδρας με τη Villareal.
Η Lega αποφάσισε επίσης το άλλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε, κανονικά αυτό, το Genoa-Inter, να διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου, στις 21.45.

Τέλος ο Mihajlovic από τη Fiorentina,
αναμένεται να αναλάβει ο Delio Rossi

(Update) Αργά το βράδυ η Fiorentina απομάκρυνε τον Sinisa Mihajlovic που είχε αρνηθεί να υποβάλλει παραίτηση, όπως του ζητήθηκε μετά την ήττα από την ChievoVerona. Στη θέση του αναμένεται να αναλάβει ο Delio Rossi που θα ετοιμάσει κατευθείαν το ματς με τη Milan.

Πηγή: Lega Serie A, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: