Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τι γίνεται με τον Del Piero;

Δήλωσε ότι μετά τις 30 Ιουνίου θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής και ο Tuttosport μεταδίδει "επίμονες φήμες" ότι πάει στη Milan, ακόμα και τον Ιανουάριο... Κολακεύει τον Alex o Allegri και ρίχνει το μπαλάκι στη Juve... Conte: κανείς δεν θέλει το καλό της Juve περισσότερο από μένα. Και εδώ, διοικώ εγώ.


Ενώ η Ιταλία ζει στιγμές πολιτικής έντασης με την υπαγωγή της στην εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, παράλληλα με την τραγωδία της Γένοβας (έξι νεκροί από φοβερές πλημμύρες, ο λαός της Juventus βιώνει με ανησυχία ένα νέο επεισόδιο του σίριαλ Alessandro Del Piero στο web, που προκλήθηκε από δήλωση του capitano στο TG1: "Το μέλλον μου από τις 30 Ιουνίου 2012 και μετά θα είναι (μέλλον) ποδοσφαιριστή", είπε. Και όταν ρωτήθηκε αν θα έβλεπε τον εαυτό του με μια άλλη φανέλα, απάντησε: "σήμερα η ερώτηση είναι άλλη και αφορά το παρόν, όσον αφορά το μέλλον, θα συνεχίζω να παίζω". Η ανησυχία φούντωσε καθώς ο Tuttosport, συνόδευσε τη δήλωση με μια λακωνική αναφορά σε "επίμονες φήμες στο Μιλάνο που εξακολουθούν να ακούγονται και λένε ότι ότι οι rossoneri στοχεύουν στο ασρόμαυρο Νο 10 ακόμα και για τον Ιανουάριο, δεδομένης της μακράς απουσίας του Cassano" που σήμερα υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση καρδιάς.
Στο site του capitano δεν υπάρχει αναφορά... Όπως και να έχει, αυτή η ιστορία -μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Nedved για το θέμα- δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα, ειδικά ενόψει του κρίσιμου ματς στη Napoli...
Allegri: "ο Del Piero είναι ακόμα σε θέση να κάνει
πολλά και δεν πιστεύω ότι η Juve θα τον στερηθεί"

(Update) Απαντώντας σε ερώτηση αν θα ήθελε για χριστουγεννιάτικο δώρο τον Alex, ο Massimiliano Allegri, προπονητής της Milan, δήλωσε: "αυτή τη στιγμή δεν χρησιμεύει να μιλάμε για παίχτες που πρέπει να έρθουν τον Ιανουάριο. Αύριο έχουμε την Catania, είναι το σημαντικότερο ματς αυτής της στιγμής. Μετά την παύση θα έχουμε 8 ματς σε ένα μήνα, μετά, όταν θα φτάσουμε στη παύση του τέλους της χρονιάς, θα γράψουμε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τι ονόματα θα βάλω; Δεν το σκεφτηκα ακόμα. Ο Del Piero είναι ακόμα σε θέση να κάνει πολλά και δεν πιστεύω ότι η Juve θα τον στερηθεί", είπε δίνοντας την αίσθηση ότι, κολακεύοντας τον Alex, αφήνει τα πάντα ανοιχτά...
Αυστηρός ο Conte: διοικώ εγώ

(Update 2) O Conte ρωτήθηκε, στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τη Napoli, για Elia και Del Piero και αφού μίλησε αναλυτικά για την προετοιμασία που κάνει ώστε να ετοιμάσει το νεαρό Ολλανδό, κατέληξε με μια αναφορά στη φασαρία για τον capitano: "να ξεκαθαρίοσυμε κάτι. Κανένας δεν θέλει το καλό της Juve περισσότερο από μένα. Έχω ένα ευρύ γκρουπ παιχτών και πρέπει να κάνω επιλογές. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν πρέπει να κάνω τον tifoso, πρέπει να κάνω τον προπονητή. Πληρώνομαι γι΄αυτό και για να ξαναφέρω τη Juve όπου της αξίζει. Καταλαβαίνω τον tifoso, τους κατανοώ όλους αλλά όσο είμαι εδώ, διοικώ εγώ".

Πηγές: VecchiaSignora.com, Tuttosport

10 σχόλια:

Elvis είπε...

Εάν πάει στην Μίλαν, μακάρι να πάει ως βασικός. Έτσι θα έχουμε σίγουρο το πρωτάθλημα...

kevez είπε...

κανείς δεν ακουμπάει τον Άλεξ... τέλος.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Nα ρωτησουμε καλυτερα τον προεδρο...

Un Gobbo ad Atene είπε...

O Alex θεωρώ ότι οφείλει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί πλέον να είναι βασικός σε καμία ομάδα που πάει για scudetto και CL. Θέλει να συνεχίσει να παίζει; Ας πάει στις ΗΠΑ.

Αν θελήσει να πάει στη Milan, θα αμαυρώσει μόνος του την ιστορία του. Υπ' αυτή την έννοια, δεν θεωρώ ότι υπάρχει καμία ερώτηση για κανέναν πρόεδρο. Η Juve οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Όπως έκανε όταν επέλεξε να αλλάξει τον Baggio, τον Bettega, τον Sivori αλλά και παίχτες σαν τον Causio ή τον Tardelli.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Δηλαδη για να καταλαβω,ενω τον διωχνουμε καθοτι δεν μας κανει πλεον και ειναι ενας αναλωσιμος ποδοσφαιριστης οπως ο οποιοσδηποτε αλλος,ζηταμε να παει σε αλλη ηπειρο να παιξει γιατι θα "αμαυρωσει" την ιστορια του!μαλιστα...και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος!
Ερωτηση 1:Ο Πιρλο αμαυρωνει την ιστορια του παιζοντας σε εμας εφοσον τον εδιωξε και αυτον η Μιλαν και ο Αλεγκρι?(με την υποσημειωση φυσικα εδω οτι ο Αλεξ εχει κανει για την γιουβε πραγματα που αμφιβαλλω οτι θα κανε ο Πιρλο για την Μιλαν και εχει αυτη την αντιμετωπιση)!
Ερωτηση 2:Ολοι οσοι το θεωρειται τοσο φυσιολογικο αυτο που εκανε ο Ανιελι αν το εκανε π.χ ο Κομπολι τζιλι θα λεγατε τα ιδια?μαλλον οχι...

Υ.Γ Η γιουβε ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να κοιταξει μπροστα,επισης ειναι δεδομενο οτι πλεον ο Αλεξ δεν μπορει να ανταπεξελθει βασικος σε αυτο το επιπεδο εξαλλου αυτο ειναι κατι που το λεω απο την χρονια του Φερραρα και πολλους σας ξινιζε η αποψη μου τοτε!Παρολα αυτα ο Ντελπιερο ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσει την καριερα του στην Γιουβεντους ως φορο τιμης για την σχεδον 20χρονη παρουσια του με τα ποιοτικα και τιμητικα 20λεπτα που μπορει να προσφερει οποτε αυτο κρινει ο εκαστοτε προπονητης!Οποιαδηποτε αλλη εξελιξη αποτελει υβρις του Ανιελι στον Ντελπιερο και την ιστορια του!

kevez είπε...

ο Ντελ Πιέρο έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να συνεχίσει στη Γιουβέντους και να τελειώσει την καριέρα του σε αυτήν. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο, αυτό εμένα μου αρκεί.

Un Gobbo ad Atene είπε...

1. O Pirlo δεν ήταν σημαία της Milan, δεν έπαιξε όλη του την καριέρα εκεί και μόνο, οπότε η σύγκριση δεν χωράει.

2. Η ανανέωση συμβολαίου ανακοινώθηκε ως τελευταίο συμβόλαιο. Επομένως, ο Agnelli δεν είπε κάτι που διαφορετικό απ' ότι την 5η Μαϊου. Ο Alex< που άφηνε να εννοηθεί ότι θα πάει στις ΗΠΑ, είναι που δίνει την αίσθηση ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στη Serie A.

3. Με αυτά τα δεδομένα, η θέση δεν αλλάζει αν μιλάει ο Agnelli ή ο Cobolli Gigli. Ο Alex είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσει. Αν θελήσει να πάει στη Milan, θα χάσει αυτό το μοναδικό που έχει. Δεν θα είναι ο πρώτος στην ιστορία μας που θα έχει πάει αλλού αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και θα επιστρέφει πάντα σε όλες τις γιορτές μας, ταυτισμένος με τη Juve.

Ανώνυμος είπε...

o alex de paei pouthena...einai kai tha einai h shmaia mas!!!!!!!mh ksexname th exei kaneis gia th juve mas!!!
trelokefaloniths

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Και ο Αλεξ δεν επαιξε ολη την καριερα του στην Γιουβε αλλα ας το δεχτω οτι δεν ειναι ο Πιρλο το καταλληλο παραδειγμα!Ας παρουμε τον Μαλντινι οπου προκειται για εκ των μεγιστων καπιτανων ανα τον κοσμο και επαιζε μεχρι τα 41 του στην Μιλαν!Το γελοιο υποκειμενο που ειναι και πρωθυπουργος Ιταλιας οταν ρωτηθηκε για το ποτε θα σταματησει ο Μαλντινι ειπε"οποτε το θελησει αυτος,εγω τον βρηκα εδω περα οταν ανελαβα προεδρος της Μιλαν και δεν μπορω να πω εγω ποτε θα τελειωσει την καριερα του"!ετσι επρεπε να πραξει και ο Ανιελι!
Τα περι 5ης μαιου συμβολαιο κλπ εμενα δε μου λενε τιποτα,τελευταιο συμβολαιο του Ντελπιερο θα ναι αυτο που θα αποφασισει ο ιδιος!Δεν διαπραγμετευται πλεον ο Ανιελι για τον ποδοσφαιριστη Αλεξ αλλα για τον ανθρωπο!εντελως φιλικη παρακληση αλλα ξεκολληστε μερικοι και καταλαβετε οτι δεν ειναι ολα business,συμβολαια και επιχειρηματικοτητα αλλα υπαρχουν πραγματα που τα ξεπερνανε οπως σεβασμος,τιμη ,υστεροφημια κ.α!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη θες, συμφωνώ απόλυτα ότι "δεν ειναι ολα business,συμβολαια και επιχειρηματικοτητα αλλα υπαρχουν πραγματα που τα ξεπερνανε οπως σεβασμος,τιμη ,υστεροφημια κ.α!". Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αυτό αφορά και τον ίδιο τον Alex που δεν θα έπρεπε ούτε να μπαίνει εμπόδιο στην ανανέωση της ομάδας (της ομάδας, όχι του συλλόγου) ούτε να συνεχίσιε τόσο ώστε να γίνει ο El Cid της Juve.