Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή η πρόκριση για την Primavera

Ηττήθηκε 3-2 στη Napoli, αν και προηγήθηκε δυο φορές και παίζει την πρόκριση τα προημιτελικά του Κυπέλλου στις 23 Νοεμβρίου στο Vinovo
Δυο φορές προηγήθηκε η Primavera μέσα στη Napoli στο ματς για τους "16" του Κυπέλλου, δυο φορές ισοφαρίστηκε και τελικά έχασε με 3-2, ένα σκορ που αφήνει πάντως ανοιχτή την πρόκριση για τους μικρούς bianconeri του Baroni, η οποία πλέον θα παιχτεί στις 23 Νοεμβρίου στο Vinovo. H Juve προηγήθηκε στο 20' μετά από προσωπική ενέργεια του Lanini αλλά ισοφαρίστηκε δυο λεπτά μετά από τα παιδιά του πρώην, Dodo Sormani (το γκολ ο Scienzo). Στις αρχές του δεύτερου μέρους, η Juve ξαναπήρε το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Ruggiero αλλά η Napoli πήρε τελικά τη νίκη με τους Signorelli και Insigne. Τώρα όλα παίζονται στο Vinovo...
Στα άλλα ματς: Cagliari-Atalanta 1-1, Parma-Roma 1-2, Inter-Fiorentina 0-0, Novara-Milan 0-2, Padova-Varese 2-1, Palermo-Lazio 0-0, Torino-Genoa 0-7 (!).
MOGGI: ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ ΤΗ JUVE. (update). "Από το 2006 ως τώρα, την υπερασπίστηκα μόνον εγώ τη Juventus και δεν φοβάμαι τις διαψεύσεις. Γεννήθηκα juventino και θα πεθάνω juventino", δήλωσε ο Luciano Moggi με την ευκαιρία των 114 χρόνων της Juve για τα οποία έστειλε ευχές "στην ομάδα, στον Antonio Conte, στους φιλάθλους που έμειναν στην καρδιά μου. Είναι αυτοί που εκπροσωπούν τη Juventus και τη juventinità", είπε επισημαίνοντας ότι τον Andrea Agnelli "θα τον ήθελα νωρίτερα Πρόεδρο".
ΗΤΤΑ ΤΗΣ NAPOLI ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. Με τρία γκολ του Mario Gomez στο πρώτο ημίχρονο, στα οποία απάντησε ο Fernandez στο 45', η αντίπαλος της Juve την Κυριακή βρέθηκε να χάνει 3-1 στο ημίχρονο μέσα στο Μόναχο από τη Bayern. Στο 70' η Napoli βρέθηκε να παίζει με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Zuniga αλλά στο 77' αποβλήθηκε ο Badstuber της Bayern και 2' μετά οι partenopei μείωσαν σε 3-2 πάλι με τον Fernandez και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις (καλό ενόψει Κυριακής) ως το τελευταίο λεπτό για να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά την ήττα της, η Napoli έπεσε στην 3η θέση με 5 βαθμούς καθώς την ίδια ώρα η Manchester City (με την οποία θα παίξει στο San Paolo) νικούσε 3-0 στο γήπεδο της Villareal και ανέβαινε στη 2η θέση με 7 βαθμούς.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ INTER. Με γκολ του Samuel και του Milito, η Inter προηγήθηκε 2-0 επί της Lille που όμως μείωσε στο 82' σε 2-1. Οι nerazzurri παρέμειναν στην 1η θέση του Ομίλο Β του Champions League με 9 βαθμούς.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο CASSANO. Σε επέμβαση καρδιάς θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες ο Cassano που υπολογίζεται να επανέλθει σε 4-6 μήνες. "Του είπα ότι του κρατάμε τη θέση", δήλωσε ο Galliani. Μετά τον τραυματισμό του Giuseppe Rossi, o Prandelli χάνει άλλον έναν βασικό της Εθνικής ενόψει Euro και τώρα καλείται να ξανασχεδιάσει την ομάδα.

Πηγές: Juventus.com, Lega Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: